Nintendo Switch Oled’in raflara çıkmasından bu yana uzun zaman geçmedi.

Başarılı hibrit konsolunkonsolun yeni modeli, orijinaline göre bazı iyileştirmelerle birlikte geliyor. Ana veve adınıadını aldığı, başlıklarınızın daha iyi görsel kalitede keyfini çıkarmanızı sağlayansağlayan OLED ekranıdır.

Tabi ki, hiçbir konsol mükemmel değildir ve yeni ekranı kullanırken çok dikkatli olmalısınız. Nintendo, küçük koruyucusunu çıkarmamanız gerektiği konusunda uyarmıştı. Yeni ekranı test eden bir kanal Switch’in ekranın pek de dayanıklı olmadığını gözler önüne serdi.

Nintendo Switch OLED’inizi çok iyi korumalısınız

YouTube kanalı JerryRigEverything, farklı elektronik cihazların direncini test ettiği videolarla ünlendi. Ekip en son videolarında, en önemli fark olduğu için yeni Nintendo Switch OLED’in, özellikle ekranının dayanıklılığını test etmeye karar verdi. Dayanıklılık testini gerçekleştirmek için Jerry, üzerine 2’den 10’a kadar sayıları yazdığı ve ekranı farklı malzemelerle çizdiği küçük bir kağıt aldu. Ne yazık ki yeni Nintendo Switch için ekranının dayanıklılığı, hemen çizilmeye başladığı için teste uzun süre dayanamadı.

Screen Shot 2021 10 26 at 22.30.03

Steam Deck ve Nintendo Switch arasındaki farklar

Sadece bir madeni para dokunuşuyla bile OLED Switch ekranının ne kadar az dirençli olduğu belliydi. Bu yüzden cihazı belki de anahtarlarınızın yanına bile koymamalısınız. Bunun yanı sıra Jeryy kullanıcılara ekstra koruma katmanları eklemenizi tavsiye ediyor.

Yeni Nintendo Switch’in ekranı çok dayanıklı olmasa da gövdenin geri kalanı orijinal modele göre daha dayanıklı. Bunun nedeni, parçalarının birçoğunun artık saf plastikten ziyade metal olmasıdır. Tabii ki, yeni joy-con’ların da aynı drift problemine sahip olup olmadığını bekleyip görmemiz gerekiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir