Honda’nın yeni modeli Integra Hatchback, sedan modeline göre yapılan değişiklikler ile daha sportif hale getirilmiş. Honda’nın 2021 yılında Çin’de tanıttığı yeni Integra sedanı, yeni Civic’e çok benzetilmişti. Japon şirketi Honda bu sefer de Honda Integra’nın hatchback versiyonu ile karşımıza geldi. Honda’nın yeni modeli Integra Hatchback, GAC-Honda ortak şirketi tarafından üretilecek. Yeni hatchback model, 11. nesil Honda Civic’i temel almakta.

yeni honda integra hatchback cinde kullanici karsisina cikti

Honda yeni Integra Hatchback’ i iki farklı versiyon ile satışa sunacak. Satışa sunulacak hibrit versiyonda, Atkinson çevrimli 2.0 lt motor yer almakta. Bahsi geçen motor, elektrik yardımıyla 6000 d/d’da 141 beygir güç ve 450d/d’da 186 Nm tork üretiyor. Diğer seçenek ise 180 beygir gücünde ve 240 Nm tork üreten 1.5 litre turbo benzinli motora sahip. Yeni model şanzıman olarak 6 ileri manuel veya CVT şanzıman seçenekleri ile satışa sunulacak.

Honda Integra Hatchback modeli, tasarım olarak Integra’nın sedan gövde tasarımı gibi Civic model ile yüksek benzerliğe sahip olsa da farklı tasarım özelliklerine de sahip. Modelin ön tarafında bulunan farları ve daha keskin tampona sahip olması tasarım farklılıkları arasında. Modeli ayrıştıran bir başka özelliği ise yan tarafta bulunan jantları. Modelin arka tasarımında ise dikey reflektörler ve daha sportif tasarlanan arka difüzör de tasarıma farklılık katıyor. Fakat bu difüzör tasarımı sadece Integra Hatchback’in benzinli modelinde mevcut. Modelin hibrit versiyonunda krom egzoz çıkışları yer almamakta.

Fiyatı daha açıklanmamış olan yeni Honda Integra Hatchback modeli için ön siparişler başladı. Çin’in yerel medyası ise başlangıç fiyatının 129.900 yuan (361.600 Tl) civarlarında olacağını tahmin ediyor.   

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir