Yeni nesil Honda Civic üzerinde geliştirilecek olan yeni yüksek performanslı versiyon, 20 Temmuz Çarşamba günü görücüye çıkacak.

Honda arabaları güvenlik açığı mı içeriyor?

Ateşli hatchbackleri severiz. Sayıları azalsa da bazı markalar bu keyifli arabaları üretmeye devam ediyor. Bunlardan biri Honda Civic Type R modeli. Yeni nesil Type R için uzun zamandır beklenen çıkış tarihi açıklandı. İşte detaylar:

Yeni Honda Civic Type R gösterilmeye hazır

Honda Civic Type R yakında VI’ya geliyor Cinsiyetiyle birlikte olmaya hazırlanıyor. Yeni nesil olarak adlandırılan cihaz bir önceki modelin yüksek performanslı versiyonu. Araç 20 Temmuz Çarşamba günü kullanıcılarının karşısına çıkacak. Ancak model hakkında elimizdeki bilgiler çok sınırlı.

Japon üreticinin Avrupa pazarında piyasaya sürdüğü son temiz yanan model olması gereken yeni nesil Type R’ın kaput altında 2.0 litrelik 4 silindirli bir motora da sahip olacağı belirtiliyor. Selefinde 320 beygir güç üreten Honda Civic Type R. bu, yeni sürümde biraz daha fazla güç verebilir.

Yeni Honda Civic hatchback üzerine inşa edilecek model, selefine göre daha olgun bir tasarımla geliyor. Daha olgun görünse de yüksek performanslı model, büyük bir spoyler ve üçlü egzoz çıkışı ile karakterini gizleyemiyor.

Yeni nesil Civic Type R, 300 beygirden fazla güce, yükseltilmiş bir süspansiyon ve fren sistemine sahip olacak. Piyasaya sürülmeden önce piste çıkmaya başlayan yeni nesil Civic Type R, Japonya’nın ünlü Suzuka pistinde önden çekişli araçların rekorunu da elinde tutuyordu.

Bu yeni model, Nürburgring için yeni bir rekor kıracak gibi görünüyor. “Yeşil cehennem” lakaplı Nürburgring pisti, birçok üretici için çok önemli. Birçok marka yeni modellerini burada test ediyor. Bu parkurda tur zamanı da çok önemlidir. Renault Megane RS Trophy R, şu anda ünlü pistte önden çekişli bir otomobil için tur rekorunu elinde tutuyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir