Google Pixel 8A akıllı telefonu hakkındaki sızıntılar son zamanlarda artışa geçti. Ürünün 14 Mayıs’ta Google’ın I/O 2024 etkinliğinde tanıtılması beklenirken, bu tarihe kadar yeni haberler de hız kesmeyecek gibi gözüküyor. En yeni gelen sızıntı bilgilere göre, Pixel 8A’ya daha net bir bakış atmayı sağlayacak.

En son sızıntı bilgilerde Pixel 8A’yı tüm renk seçenekleriyle görmek mümkün hale gelmişti. Fakat bu sızdırılan görsel çok yüksek kaliteli görünmüyordu. Yeni görselde Pixel 8A, tüm renk seçenekleriyle farklı açılardan ve daha yüksek çözünürlük görsellikte görünebiliyor.

Google Pixel 8A akıllı telefonu hakkındaki sızıntılar son zamanlarda artışa geçti.

Pixel 8A telefonu, dört farklı renkle raflardaki yerini almayı planlıyor. Yeni cihazın renk seçenekleri Porselen (beyaz), Obsidyen (siyah), Körfez (mavi) ve Nane (yeşil) adını taşıyacağı aktarılıyor.

Google Pixel 8A Hangi Özelliklerle Gelebilir?

Pixel 8A cihazının kalbinde Google’ın Tensor G3 işlemcisi olacağı aktarılıyor. Marka Pixel 8 ve Pixel 8 Pro modellerinde de bu işlemciyi yine kullandığını görmüştük. Ekran olarak, 6.1 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 90 Hz ekran, 8 GB RAM’i, 128 GB depolama alanını, 64 megapiksel ana kamerası, 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 27W kablolu şarj destekli 4500 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılmakta. Google markasının Pixel 8A’yı selefi Pixel 7A’ya kıyasla daha yüksek bir fiyat karşılığında piyasaya sürmesi düşünülüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir