Asıl oyunun Source 2 oyun motorunda geliştirilerek güncellenmiş bir versiyonu olan Counter-Strike 2 , görünüşe göre gerçek ve yeni bir rapora göre bu ayın sonunda beta sürümü ile yayınlanacak.

Yeni oyun üzerinde çalışan Valve CS ekibi, daha önce Counter-Strike’ın diğer sürümlerinde çalışan geliştiricileri aynı şekilde içeriyor ve bu yeni sürüm, bir süredir Counter-Strike geliştirici ekibinin odak noktası oldu, bu nedenle CS:GO’daki bazı hatalar bir süre düzeltilmeden devam etti.

Counter Strike Hakkında Yeni Özellikler

İddialara göre Counter-Strike 2’nin CS:GO topluluğunun yıllardır istediği bir şey olan 128 tick sunucusuna ve FACEIT gibi şu anda sunduğu harici hizmetlere daha yakın olacak şekilde güncellenmiş bir eşleştirme sistemine sahip olacağını belirtiyor. Ancak, yeni eşleştirme sisteminin beta sürüm yayınlandığında kullanıma sunulması beklenmiyor.

Elbette, Source 2 motoruna geçişin görseller ve optimizasyon söz konusu olduğunda bir dizi iyileştirme sunması bekleniyor, ancak bu, oyunu çalıştırmak için gereken kaynakların artması neden olabilir, yani daha düşük özellikli PC’lere sahip bazı oyuncular oyunu oynayabilmek için sistemlerini güncellemeleri gerekiyor.

Resmi Counter-Strike sosyal hesapları, yeni bir TikTok hesabının eklenmesi de dahil olmak üzere her zamankinden daha aktif durumda ve NVIDIA sürücü güncellemelerinde Counter-Strike 2 listeleri tespit edilince spekülasyonlar dahada arttı.

CS:GO 10 yılı aşkın bir süre önce ilk kez piyasaya sürüldüğünde, profesyonel topluluk CS 1.6 ve CS:GO arasında çok bölünmüştü ve çok azı başlangıçta CS:GO’ya geçiş yapmıştı. Artık tüm profesyoneller için yeni bir oyuna geçişin daha yumuşak ve Valve tarafından zorunlu kılınması ihtimali de var ya da bu işi yine oyunculara bırakır ve bir süreliğine yeniden iki oyun arasında kalan ve kutuplaşan oyuncular görebiliriz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir