İddialara göre, 2024 yılında piyasaya sürülecek bir sonraki Call of Duty oyununun adının “Black Ops: Gulf War” olacağı söyleniyor. Bu yapım, Körfez Savaşı dönemini temel alacak ve eski bir Amerikan savaş uçağı olan Lockheed F-117 Nighthawk’ın Call of Duty mobil oyununda sızdırılan bilgilerle gündeme gelmişti.

Oyun, Cerberus kod adıyla geliştiriliyor ve özellikle CIA’in faaliyetlerine odaklanacak. Henüz resmi bir duyuru yapılmamış olsa da, oyunun adının muhtemelen “Black Ops: Gulf War” olacağı belirtiliyor. Activision’ın yeni oyuna sunduğu ön sipariş bonusları oldukça çekici ve zombi moduna erken erişim imkanı sunulması planlanıyor. Bu oyun, son iki Call of Duty oyununda olduğu gibi hikaye erken erişimi özelliğine sahip olacak. Yaklaşan Black Ops oyununun, diğer Call of Duty oyunları gibi önümüzdeki yıl Ekim veya Kasım aylarında piyasaya sürülmesi haberlerimiz arasında. Ayrıca, bu yapım serinin dört yıllık bir geliştirme döngüsüne sahip ilk oyunu olacak.

Oyun Körfez Savaşı'nda geçecek

Oyun Körfez Savaşı’nda geçecek

2024 yılında piyasaya sürülecek olan Call of Duty oyununun, Black Ops serisinin bir devamı olduğu ve Körfez Savaşı’nda geçeceği bir rapor tarafından doğrulandı. Windows Central’ın bildirdiğine göre, yeni oyunu Treyarch geliştirecek. Resmi adı henüz belirlenmemiş olsa da, bu oyunun yeni bir Black Ops oyunu olması bekleniyor.

Körfez Savaşı sırasında geçecek olan oyunda, Soğuk Savaş’ın ardından küresel siyasi sonuçlara da değinilecek. Windows Central, farklı katılımcılara odaklanan “nuanslı” bir anlatıya sahip olan bu yaklaşımı açıklarken, oyunda Körfez Savaşı’nda yer alacağı bilgisinin bu yıl bir oyuncu tarafından yanlışlıkla sızdırıldığını belirtiyor.

Ayrıca, yeni oyunun, daha önceki Call of Duty oyunlarının benimsediği gelecek teknolojisine odaklanmak yerine, daha geleneksel askeri savaş teknolojisi ve Black Ops aletlerine yöneleceği öne sürülüyor. Şu anda, bu yeni Black Ops oyununun 2024 sonbahar aylarında duyurulması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir