Her bir maceraları milyonlarca kişi tarafından sürekli takip edilen Call Of Duty’nin bir sonraki serüveni için yeni bilgiler gelmeye başladı.

Call of Duty The Board Game Duyuruldu: İşte Detaylar!

Oyun dünyasının en sevilen ve popüler isimlerinden birisi olan Call Of Duty’nin yeni oyunu ilgili sızıntılar internete sızmaya başladı. İddialara göre, yeni Call Of Duty oyunu 2023 yılında piyasaya çıkması bekleniyor ve Ağustos ayının başlarında duyurusunun yapılması düşünülüyor. Tom Henderson isimli kaynağa dayanarak yayılan bu iddia henüz resmi olarak doğrulanamadı, ancak şimdiye kadar Call Of Duty oyunun çıkış tarihlerinde her yılın sonbahar döneminde piyasaya sürülmesiyle bu iddia oldukça gerçekçi geliyor.

Call Of Duty oyunları genellikle hayranlar tarafından büyük ilgi ile karşılaşırken, bu yıl sürülecek oyunu için benzer bir ilgi de bekleniyor. Henüz adı belli olmamış olan yeni Call Of Duty oyununun Modern Warfare 2’nin yerine geleceği söyleniyor ve büyük ihtimalle Modern Warfare 3 ismi ile çıkış yapacak. Sledgehammer Games tarafından geliştirildiği de sızıntılar arasında olan oyunun, Playstation konsolları için ilk beta hafta sonunu Ekim ayının başlarından itibaren başlayacağı ve tam sürümün ise Xbox, Playstation, ve PC için Kasım ayı içerisinde piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. 

Call of Duty'nin yeni oyunu yolda
Call of Duty’nin yeni oyunu yolda

Yeni Call Of Duty’nin Çıkış Tarihi Sonunda Belli Oldu

Yeni Call Of Duty oyununun ismi ve çıkış tarihi hakkında henüz bir resmi açıklama yapılmamış durumda olsa da, internet sızıntıları ile yeni oyun hakkında heyecanlandıracak bir beklenti yarattı. Call Of Duty hayranlarının, yeni özellik, yeni silahlar ve daha iyi grafikler ile birçok yenilik bekliyor durumdalar. Yeni oyun için ne kadar başarılı olacağı henüz bilinmese de, her yıl olduğu gibi bu yılda oyunseverlerin büyük ilgi göreceği de kesin. 

Call Of Duty oyunları, geniş bir hayran kitlesinden oluşması ve sevilen bir serinin devamı olduğu için, oyunun piyasaya sürülmesinden önce ve sonrasında birçok tartışmalar ve yorumlar yapılıyor. Bu sene içinde insanları beklentileri oldukça yüksek. Eğer ortaya atılmış olan iddia doğru ise, hayranlar Ağustos ayı içinde Call Of Duty 2023’ün duyurusunu bekleyebilirler.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir