Vivo’nun bütçe modelinden haberler gelmeye başladı. Yeni model Vivo Y18e adıyla piyasada yer alacak. İşte detaylar.

Vivo, Y serisinin yeni bir modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Tanıtıma yakın olduğu düşünülen akıllı telefon üreticisi, yeni bir sertifikasyon sürecinde yeni modeliyle görüldü. Vivo Y18e adıyla piyasada olacak yeni telefon için yeni bir online sitede listeleme yapılması da pek çok özelliğin ortaya çıkmasını sağladı.

Vivo Y18e Neler Sunacak?

Çinli markanın Y18e modeli, V2333 model numarasıyla Google Play Console veri tabanında ortaya çıktı. Vivo Y18e’nin Google Play Console’da görülmesi pek çok özelliğin öğrenilmesini de sağladı. Raporlara göre yeni telefonun ekranında 300ppi piksek yoğunluğu desteklenecek. HD+ çözünürlüğün destekleneceği ekranda segmente göre ortalama bir grafik kalitesi sunulacak. MediaTek Helio G85 işlemcinin kullanılacağı telefonda 4 GB RAM ve Mali G52 grafik birimi yer alıyor. Bu işlemci ve yapılanma geçtiğimiz günlerde farklı bir modelde görülmüştü. Tecno tarafından geliştirilen Spark 20 modelinde benzer bir konfigürasyon kullanılmıştı. Bu nedenle Vivo Y18e piyasada bu modeller ile yarış içerisinde olacak.

Yeni Bütçe Modeli Vivo Y18e Geliyor
Yeni Bütçe Modeli Vivo Y18e Geliyor

Android 14 işletim sistemini kullanacak olmasıyla fark yaratan yeni model, Vivo Y18 üzerine gelecek ve küçük farklarıyla alternatif yaratacak. Su damlası çentik ekranı, kalın bir çerçeve, arkada çift kamera kurulumu ve yeşil renk seçeneği Vivo Y18e modelinin öne çıkan detayları arasında. Yeni modellerle ilgili ortaya çıkan detaylar şimdilik bu kadar.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir