Uzun bir süredir konsol pazarında gündeme gelen Nintendo Switch Pro modelinin bir kez daha bazı detayları karşımıza çıktı. Bu yeni oyun konsolunun yıl sonu gelmeden pazardaki yerini alması bekleniyor. Nintendo Switch Pro için geçtiğimiz yıl birçok detay piyasada ortaya çıkmıştı. Portatif yapıdaki bu oyun konsolunun 8 nm üretim sürecine sahip Dane kod adlı bir işlemciden gücünü alması bekleniyor. Ek olarak yeni Nintendo Switch Pro modeli Nvidia’nın yeni bir grafik birimi ile gelebilir. Bu sayede DLSS desteği ile geleceği bilgisi, oyuncuları bir hayli heyecanlandırmayı başarıyor. TV’ler için 4K çözünürlükte aktarım sağlayacağı belirtilen yeni Nintendo Switch Pro, 7 inç büyüklüğünde Samsung üretim OLED bir panel ile geleceği ifade ediliyor.

Nintendo Switch Pro iddialı özelliklerle geliyor

2

Bloomberg kaynaklarına göre 2021 yılı sonuna geleceği iddiaları yer alırken, 2022 yılı bitmeden resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Modelin sağlam kaynaklara göre detayları hakkında bilgiler oldukça sıklaşmaya başladı. Yeni Nintendo Switch Pro modeli gövde olarak çizgilerini koruyacak ve yüksek performansa odaklı bir cihaz olarak gelecek. Bu yeni konsolun yüksek ihtimalle daha fazla RAM ile geleceği bekleniyor. Nintendo Switch Pro beklenmeye devam ederken, Nintendo Switch OLED iddiaları da bulunuyor. Model OLED ekranı ile oyun konsolu pazarında fark yaratması bekleniyor.

Switch OLED modelinin orijinal Switch ile benzer yapıda olacağı ve ürün istenildiği zaman taşınabilir istenilirse ise elde oyun keyfi yaşatması bekleniyor. Modelin performans tarafında bilgisi yer almazken, 7 inç 720P bir OLED ekranla gelmesi bekleniyor. Ayrıca 64 GB depolama biriminin de olması bekleniyor. 4K TV’ler için ise yüksek çözünürlüklü oyunlar için aktarım yeteneğinin de olması bekleniyor. Bakalım yeni Nintendo Switch Pro veya Nintendo OLED, beklenildiği gibi çıkacak mı göreceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir