Google, yakın zamanda tanıttığı yapay zekası Bard’ı projelerine entegre ediyor. En son alınan bilgiye göre yapay zeka Bard, Google Mesajlar uygulamasında kullanılmaya başlanacak.

Google Mesajların 20240111_04_RC00 sürümünde RCS sohbetlerinde Bard kullanılabiliyor. Kullanıcılar yapay zeka entegresiyle beraber mesaj yazabiliyor, çeviri yapabiliyor ve resimleri tanımlayabiliyorlar. Bard ayrıca kullanıcıların ilgi alanlarını keşfetmesini sağlıyor ve kullanıcıların konumunu, geçmiş sohbetlerini kullanarak daha fazla yanıt da verebiliyor.

ChatGPT rakibi olan Bard, sadece Android telefonlarda bulunan Google Mesajlar uygulamasında kullanılabilecek.

Yapay zeka Bard, Google Mesajlar'a entegre edilecek

Bard kullanılarak Google Mesajlar’da yapılan sohbetler uçtan uca şifrelenmeyecek

Bard kullanılarak Google Mesajlar üzerinden yapılan sohbetler uçtan uca şifrelenmeyecek. Google, Bard sohbetlerini ve sohbet verilerini yalnızca 18 ay boyunca saklayacak.

Özellik henüz test aşamasında olduğu için yalnızca beta kullanıcıları erişim sağlayabiliyor. Google özelliğin ne zaman tüm kullanıcılara açılacağı konusunda bir açıklama yapmadı. Ancak özelliğin test aşaması sona erince, ilerleyen günlerde kullanıma sunulması bekleniyor. Yeni özellikle birlikte Google Bard’ın web uygulamasında da yeni özellikler eklenecek.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir