Fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekecek bir yeniliğe imza atan Yandex, Yandex.Disk‘e kullanıcıların fotoğraflarını istedikleri zaman ve yerden kolayca düzenlemelerini sağlayacak yeni Fotoğraf Düzenleyici Modülü‘nü eklediğini duyurdu.

Bulut depolama servisi Yandex.Disk’e yüklediğiniz görsellerin genel renk modunu, parlaklığını, netliğini ve kontrast gibi değerlerini dilediğiniz gibi ayarlamanızı sağlayacak olan Fotoğraf Düzenleyici özelliğiyle ayrıca diş, cilt rengiyle kırmızı göz hatalarını da kolay bir şekilde düzeltebileceksiniz.

Yandex Disk Fotoğraf Düzenleme Modülü

Bilgisayarınız üzerinde herhangi bir ek uygulama ya da yazılıma ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz düzenleyiciye Yandex.Disk üzerinde bulunan bir fotoğrafın üzerine tıklayarak ‘Düzenle‘ butonuna tıklamanız yeterli olacak.

Ayrıca efektler menüsü altında 24 farklı filtreyi de bulabileceğiniz düzenleyici, özel çizim araçlarıyla beraber 12 farklı çerçeve’den dilediğinizi seçmenize ve fotoğraflarınıza bıyık, şapka, püskül, ok ya da balon gibi öğeleri de eklemenize imkan tanıyor.

Üzerinde çalışma yaptığınız fotoğrafların orijinal hallerini de saklayabilen yeni özellikten şimdilik, bilgisayarınızın yanı sıra Android sistemli cihazınıza yükleyeceğiniz Yandex.Disk uygulaması aracılığıyla faydalanabilirsiniz. Fotoğraf Düzenleyici özelliğinin çok kısa bir süre sonra uygulamanın iOS sürümlerine de geleceğini sizlerle paylaşalım.

Yandex.Disk uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir