Huawei Gentle Monster Eyewear II akıllı gözlük modeli firmanın alanındaki tek çözüm yöntemi olmayacak. Yakında yeni seçenekler de gelecek. 

Huawei Gentle Monster Eyewear II akıllı gözlük, Huawei Shop üzerinden 4.999 TL’den elde edilebilir hale gelen bir üründür. Ancak beklendiği üzere pek de dikkat çeken bir ürün olmadı. Söz konusu bu ürün yalnızca Türkiye değil aynı zamanda yurtdışında da pek fazla ön plana çıkan bir ürün olmadı. Fakat bu durum firmanın bu alandan çekileceği anlamına gelmiyor. Hatta elde edilen bilgilere bakıldığında, HarmonyOS’lu yeni bir akıllı gözlük tanıtımı yapmak adına hazırlıklara başladı. Huawei P50 Pocket ve Huawei Watch D ile beraber 23 Aralık tarihinde sunulması beklenen bu ürün, optiklerin değiştirilmesine imkan tanıyor. 

Avrupa Parlementosu ‘Dijital Pazar Yasası’  üzerinde çalışıyor

Söz konusu bu manyetik temelli olan sistem sayesinde ön kısımda farklı camlar ve tasarımlar ile değişiklik gösterebiliyor. Her bir akıllı özellikler yan kısımlarında yer alan ve bu noktada hoparlöre sahip olan ürün, pek çok benzer olan üründen farklı olarak bir ekrana sahip değil gibi gözüküyor. Bu ürün daha çok ses konusunda akıllı imkanlar sunuyor. Türkiye’de de satışa sunulması beklenen bu ürünün fiyatı hakkında henüz bilgi elde edilmesi. Fakat rakamın pek de düşük olması beklenmiyor. 

Huawei Gentle Monster Eyewear II hakkında elde edilenler

17 6

Modeli hakkında Huawei Türkiye’nin resmi açıklaması şu şekilde; “Eyewear II, GENTLE MONSTER’ın tasarımlarının cesur ve ilerici bir örneği olarak karşımıza çıkıyor. Hem klasik gözlük hem de güneş gözlüğü seçenekleri ile sunulan seri, dışarıya ses sızıntısını tamamen engelleyen akustik gizlilik özelliğine de sahip. Yarı-açık şekilde tasarlanan ultra ince hoparlörler, ses sızıntısını etkili bir şekilde ortadan kaldırırken yüksek tanımlı stereo ses performansı sunuyor. Güncellenen Akıllı Etkileşim işlevi ile Eyewear II serisi, yenilikçi bir akıllı giyilebilir teknoloji deneyimi ile birlikte, günlük yaşamı da kolaylaştırıyor.”

Eyewear II adlı yeni cihaz, güncellenmiş akıllı hareket kontrolü özelliğine sahiptir. Eşleştirme yapmak için kullanıcıların sadece sol şakak üzerine gelen kısma hafif bir şekilde iki parmak ile dokunmak yeterli oluyor. Eşleştirme yapmak  için, kullanıcıların sadece sol şakak üzerinden gelen kısma hafif bir şekilde dokunmak yeterlidir. Ses asistanı da aynı alanda çift tıklamayla kolay bir şekilde etkin hale getirilebiliyor. 

Çok sayıda gelişmiş sensör yerleştirilen Eyewear II, söylendiği üzere “hareket duyarlılığı ile müzik çalma esnasında kullanıcının gözlüğü çıkardığını algılıyor ve üç dakika içinde tekrar takarsa kaldığı yerden çalmaya devam ediyor. Kullanıcı Eyewear II‘yi bir süre bir kenara bırakıp tekrar taktıktan sonra, akıllı telefon ekranında bir pencere açılıyor, böylece kullanıcı Eyewear II‘nin pil seviyesini bir bakışta kontrol edebiliyor.” 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir