Uzun bir zamandır sık sık adından söz ettiren Motorola imzalı amiral gemisi akıllı cep telefon modelleri için resmi tanıtım temmuz ayı içerisinde olacak. Daha önce de yapılan sızıntılar ile kullanıcıların beğenisine sunulan Motorola imzalı yeni amiral gemisi Frontier (Ticari isim farklı çıkabilir), artık kesin olarak temmuz ayı içerisinde Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. 

Heyecanlandırmayı başaran telefon, bilindiği üzere 20:9 6,67 inç FullHD+ 144 Hz OLED ekrana sahip ve önünde 60 megapiksel selfie kamerasına sahiptir. 8 GB RAM + 128 GB, 8 GB RAM + 256 GB ve 12 GB RAM + 256 GB depolama seçeneklerine sahip olacak olan cihazın, arka kısmındaki sonuçları oldukça merak uyandıran 200 megapiksel ana kamerasına 50 megapiksel geniş açı + 12 megapiksel 2x telefoto kamera yer alacak. Motorola Frontier modelinin en önemli detaylarından biri olan bu 200 megapiksel ana kamera kesin bir şekilde Samsung imzasına sahip olacak. Oldukça büyük bir lens ile desteklenecek olan bu kamera, üstün fotoğraf kalitesini tek başına taşıdığı bu yüksek çözünürlük ile garanti altına almıyor. Bu büyük çıkıntının çok iyi bir algoritmalar ile işlenmesi ve sağlam ISP’ler ile desteklenmesi de gerekiyor. 

yakin zamanda 200 megapiksel kamerali motorola akilli cihazi geliyor

Parmak izi sensörü ekran altında yer alacak olan yeni Motorola amiral gemisi, 4.500 mAh pil özelliğine sahip olacak ve burada kablo ile 125W, kablosuz 50W kablosuz şarj sunulacak. Bu aralar ise telefon pazarı kamera ile ilgili olarak iddialı gelişmeler sunuyor. Örnek vermek gerekirse Xiaomi ve Leica imzalı kameraya sahip olan ilk amiral gemisi telefon da gelebilir. Söz edilen bu telefon Xiaomi 12 Ultra, kaynaklardan elde edilen bilgilere göre DSLR tarzı fotoğraf seviyesine en çok yaklaşan telefon modeli olacak. Bunun tam olarak ne demek olduğu temmuz ayı içerisinde tanıtılacak olan telefon sonrasında daha da netlik kazanacak. 

Valorant’ta Radyant olmak için 4 ekipman önerisi


Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir