Xsolla sunduğu hizmetler için yeni özellikleri duyurdu. Duyuruda Asya’da daha fazla bölgede hizmet vermek adına Alipay ile iş birliğine gidildiği de açıklandı. İşte detaylar.

Küresel video oyun ticareti şirketi Xsolla, yenililikleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamalarda en çok dikkat çeken geliştiriciler için sunulanlar oldu. Açıklamalara göre Web Shop’u kullanabilecek olan oyun geliştiriciler, bu araç sayesinde promosyon ve pazar çalışması gibi farklı çalışmalar yapabilecek. Farklı ülkelerde faaliyet göstermek isteyen geliştiricileri de destekleyecek Xsolla, üç ek çözüm için yeni ortaklıklar kuruyor.

Xsolla’dan Web 3.0 adımı

Xsolla, yeni proje kapsamında NFT’de yenilikçi çözümler sunacak. Böylece tek ara yüzde NFT satışı, saklaması ya da diğer cüzdanlara gönderilmesi mümkün olacak. Yeniliklere dair açıklamalarda bulunan  Xsolla Başkanı Chris Hewish, “Xsolla, dünya genelindeki mobil oyun geliştiricilerinin daha fazla coğrafyada daha fazla oyuncuya ulaşmalarına yardımcı olmak için geliştiricilere sınıfının en iyisi hizmeti ve desteği sunmayı taahhüt ediyor. Mobil oyun sektörü geliştikçe, ortaklarımızın oyuncularıyla doğrudan iletişime geçmelerine yardımcı olan mobil çözümümüze eşsiz özellikler sunarak bir adım ileride olmaya devam ediyoruz” dedi.

Xsolla,  aynı zamanda Alipay+ entegrasyonu da sağlamış durumda. Alipay+ çözümleri ile daha fazla seçenek sunmaya başlayan Xsolla, Güneydoğu Asya pazarına da bu yol ile genişleyecek ve etkinliğini arttıracak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir