Uzun zamandan beri oyun odaklı yeni modelleriyle gündeme gelecek Sony, Xperia Stream adını verdiği yeni modelini tanıttı. Soğutma fanı olarak tanımlanabilecek modelde, 4 bağlantı noktası ve etkin bir soğutma sistemi var.

Sony, 12 Eylül’de Xperia odaklı yeni bir oyun etkinliği yapacağını duyurmuştu. Yapılan açıklama sonrasında merak edilmeye başlanan model hakkındaki sır perdesi aralandı. Sony yaptığı tanıtımda Xperia Stream’i tanıttı. USB-C bağlantı noktasının yer aldığı ve bu şekilde şarj edilen Xperia Stream, bir kılıf gibi düşünülmüş. Böylece Xperia modellerindeki performansı iyileştiren ve ısınma sorununu ortadan kaldıran Xperia Stream, daha iyi bir deneyim vaat ediyor.

Sony’nin yeni Xperia oyun modeli 12 Eylül’de geliyor

Xperia Stream özellikleri neler?

tam ozellikli sogutma sistemi xperia stream tanitildi

Xperia Stream soğutma sistemi tek bir fana sahip. Game Enhancer adı verilen program ile kontrol edilebilecek fana müdahale edilebilecek. Sony’nin yeni cihazında 3.5mm bağlantı noktası, HDMI çıkışı, ethernet bağlantı noktası ve USB-C bağlantı noktası var. 4 bağlantı noktasına yer verilen Xperia Stream’i şarj ederken de kullanmak mümkün.

tam ozellikli sogutma sistemi xperia stream tanitildi 1

Xperia Stream’in fiyatı henüz açıklanmadı. Ancak yeni modelin Sony’nin 2022 ve 2023 yılındaki amiral gemileriyle uyumlu olması ve yüksek bir fiyata sahip olması bekleniyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir