Twitter’in eski kurucusu Jack Dorsey’in uygulaması Bluesky, kısa süre önce atılan adım kapsamında herkese açıldı. Açıldığı gün Bluesky ciddi sayıda kullanıcıya ulaştı.

Bluesky, geçtiğimiz günlerde yapılan güncelleme ile hesap girişi olmadan da görüntülenebilir hale gelmişti. Uygulamadaki içerikleri çok daha fazla kişiye ulaştıracak bu adım davetiye ile giriş altyapısını sona erdirdi.

Platforma sadece 1 günde 850 Bin kullanıcı geldiği açıklandı. Jack Dorsey’in X rakibi uygulaması Bluesky kurucusunun yaptığı yeni açıklamaya göre uygulama 3 milyon kullanıcıyı geride bırakmış bu sayı 4 milyona seviyesine ulaşmak üzere oldu.

İOS ve Androidlerde yer alan bu uygulama ücretsiz olarak indirilebiliyor. Dorsey bu uygulamayı Twittere benzer bir tasarım ile hazırlamış durumda.

Bluesky’da davet kodu sona erdi

X’in Rakibi Bluesky, Açıldığı Gün Çok Sayıda Kullanıcıya Ulaştı
X’in Rakibi Bluesky, Açıldığı Gün Çok Sayıda Kullanıcıya Ulaştı

Twitter’in eski CEO’su Jack Dorsey tarafından kurulan Bluesky, davet kodu olmadan uygulamaya her kullanıcının kayıt olabileceğini duyurdu. Geçtiğimiz salı gününe kadar platforma kayıt olmak isteyen kullanıcıların davet kodu sahibi olması gerekiyordu.

 Dorsey artık Bluesky kullanıcıların davet koduna ihtiyaç duymadan kayıt olabileceklerini açıkladı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir