Kısa süre önce tanıtılan Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, dünyaya açılmaya hazırlanıyor. Avrupa’da 700 avro fiyattan satılacak. Tablette adından da anlaşılabileceği üzere 12.4 inç büyüklüğünde bir ekran bulunduğunu biliyoruz. 12-bit ve HDR desteğine sahip bu ekranın yenileme hızı ise 144 Hz şeklinde oluyor.

Kısa süre önce tanıtılan Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, dünyaya açılmaya hazırlanıyor. Avrupa’da 700 avro fiyattan satılacak.

Söz konusu ekranın altı hoparlörle destekleniyor olması, müthiş bir multimedya deneyimi için yeterli bir altyapı sağladığı görülüyor. Tabletin kalbinde bulunan Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye 8 ya da 12 GB RAM eşlik ettiğini izlamliyoruz. 8 GB RAM’e sahip versiyonda 256 GB depolama alanı bulunmakta. 12 GB RAM’de ise 512 GB depolama alanı mevcutta bulunuyor. Tablete ihtiyaç duyduğu enerjiyi 120W hızlı şarj destekli 10000 mAh pil verdiği görülüyor.

Tabletin Klavyesi İçin 170 Avro, Kalemi İçinse 100 Avro Ücret Ödemek Gerekiyor

Dünyaya açılan bir diğer ürün olan Xiaomi Watch 2 ise Avrupa’da 200 avro değer karşılığında satılması planlanıyor. Alüminyum bir kasaya sahip olan akıllı saatin, suyun altında 5 ATM basınca kadar çalışabildiği dikkat çekiyor. 1.43 inç büyüklüğündeki ekranın, 466 x 466 piksel çözünürlük sunduğu gözler önüne seriliyor. GPS destekli akıllı saati kandaki oksijen seviyesini de ölçebiliyor olması avantaj özellik olarak adlandırılıyor. Watch 2’nin kalbinde Snapdragon W5+ Gen 1 işlemcisi de bulunmakta. Pro versiyon almak içinse 20 avro ücret daha fazla ödemek gerekiyor. Kullanıcılar büyük ölçüde aynı özellikleri olan paslanmaz çelik bir kasayla alabiliyor.

Kısa süre önce tanıtılan Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, dünyaya açılmaya hazırlanıyor. Avrupa’da 700 avro fiyattan satılacak.

Xiaomi Pad 6S Pro İle Başka Ürünler De Dünya Sahnesine Çıkacak

Xiaomi Watch S3 modelinde dünyaya açılan ürünler arasında yer almakta. Watch 2 ve Watch 2 Pro’ya benzeyen bu akıllı saatin Wear OS desteğinin bulunmamasıyla farklı bir yerde konumlanıyor duruma geliyor. 1.43 inç AMOLED ekranlı akıllı saatin Xiaomi’nin IoT HyperOS platformuyla birlikte çalışıyor. Bu saat için 150 avro ücret ödemek gerekiyor.

Kısa süre önce tanıtılan Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, dünyaya açılmaya hazırlanıyor. Avrupa’da 700 avro fiyattan satılacak.

Xiaomi Pad 6S Pro 12.4’yla birlikte dünyaya açılan bir diğer ürün de Band 8 Pro oldu. Güçlü özelliklere sahip bu akıllı bilekliğin Avrupa fiyatı da 70 avro ücret olarak belirlendi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir