Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi, yeni oyun odaklı telefonu Black Shark 4S’e ait olan ilk fotoğrafları sızdırdı. Black Shark 4’ün güncellenmiş versiyonu olarak tasarlanan Black Shark 4S, Qualcomm Snapdragon 888+ ile desteklenecek. 

Oyun oynamak adına özel olarak tasarlanan akıllı cep telefonlar üreten markalar, her yıl belli bir düzen içerisinde hareket ediyor. Her yılın ilk aylarında piyasaya yeni bir oyun telefonu süren marka, bundan birkaç ay sonra da bu telefonların ekstra özelliklerle veya daha gelişmiş donanıma sahip olan bir hali ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu trendi yakından takip eden markaların başında ile teknoloji devi Xiaomi, bu yılın Black Shark 4S serisini teknoloji severler ile tanıtmak üzere hazırlıklara başladı. Bugün yayınlanan fotoğraflar; Black Shark 4S’e erken bir giriş yapmayı sağladı. 

14 2

Black Shark 4S, tasarımı ile ön plana çıkıyor

Adeta bir gelenek haline geldiği üzere mart ayı içerisinde duyurulan Shark 4’ün gelişmiş versiyonu olarak sunulacak olan Shark 4S; yakın zaman içerisinde piyasaya sürülen Qualcomm Snapdragon 888+ de dahil olmak üzere güncellenmiş bir donanım ile beraber gelecek. Görüldüğü üzere Xiaomi’nin dikkat çekmek istediği bir diğer durum ise Shark 4S’in tasarımı olarak değerlendiriliyor. Yeni detaylar üzerine kurulan Black Shark 4S, orijinal akıllı cep telefondan bazı özellikler ile geliyor. Üçlü kamera özelliği ve geri çekilebilir tetik düğmeleri ve altıgen şekilli olarak tasarlanan bir kamera tasarımının hemen alt kısmında ise küçük bir LED yer alıyor. Ortaya çıkan fotoğraflar aynı zamanda Black Shark 4S’in iki renk seçeneğiyle ile kullanıcıların karşısına çıkacağı da doğrulanıyor. 

Black Shark 4 ve Black Shark 4S

Hatırlamak gerekirse Black Shark 4, Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.67 inç OLED ekran özelliğine sahiptir. 12 GB’a kadar RAM, 512 GB dahili depolama ve Snapdragon 870 Soc özelliğine sahip olan bu cihazda aynı zamanda, 48 MP birincil kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera ve 5 MP makro yakalayıcı ile üçlü kamera kurulumu ile dikkat çekiyor. Söz konusu bu cihaz gücünü 120 W hızlı şarjlı 4.500 mAh bataryadan alan Black Shark 4; Wi-Fi 6, Bluetooth 5 ve Stereo Hoparlör özelliğine sahiptir. 

Konuyla ilgili olarak rotaya çıkan söylentilere göre Black Shark 4S ise, Qualcomm Snapdragon 888+ SoC’dan destek alacak olan ve bu sayede de Prime Core (ARM Cortex-X1) daha donanımlı olması adına 2.996 GHz’e kadar yükseltilecek. Cihazın ekranı aynı zamanda 144 Hz’e kadar yenilenme hızı ile beraber gelecek. Çözünürlük kısmında ise Full HD+ ya da Quad HD+ özelliğine sahip olması beklenen cihaz, son derece hızlı bir şekilde 120W hızlı şarj desteği ile beraber sunulacak. Black Shark 4S’in bu hafta içerisinde 13 Ekim’de Çin’e ulaşması beklentiler arasındadır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir