Xiaomi’nin her yıl kampanyalar, indirimler yapıp hediyeler dağıttığı etkinliği Xiaomi Fan Festival 2022 başladı. Şirketin kurucusu Lei Jun da Xiaomi’nin İstanbul şubesine katkılarından dolayı teşekkür etti. 

Xiaomi, geçtiğimiz haftalar içerisinde POCO M4 Pro’yu Türkiye’de ön siparişe sunmuş ve ardından ise ülkemizde de kullanıcıların beğenisine sunulacak olan yenilenmiş Redmi Note 11 serisinin tanıtımını gerçekleştirdi. Tüm bu tanıtımların ardından ise Çinli teknoloji devi, her yıl olduğu gibi bu yıl da hediyeler dağıttığı etkinliği Xiaomi Fan Festival 2022’yi başlattı.

Xiaomi Fan Festival (XFF) nedir?

Xiaomi Fan Festival ya da eski adıyla Mi Fan Festival, her yıl düzenli bir şekilde gerçekleşen bir etkinliktir. Bu etkinlik süresince canlı yayınlarla hem Xiaomi kullanıcılarından geri dönüşler alınır hem de kullanıcılara pek çok hediyeler verilir. Xiaomi, hediyeler kazanamayan kullanıcılar için de tüm dünyada pek çok ürün için de tüm dünyadan pek çok ürününde büyük indirimler yapıyor ve hayranlarını da mutlu etmek adına çalışmalarına devam ediyor. 

Xiaomi’nin resmi Twitter ve Instagram hesapları üzerinden yapılan canlı yayınlara ek olarak bu yıl içerisinde Fan Card (hayran kartı) sistemini duyuran şirket, OR kodunu kullanarak kart oluşturan ve çekilişe katılan takipçilere pek çok hediye dağıtacağını dile getirdi. 

Şirketin kurucusu İstanbul’a teşekkür etti

Xiaomi’nin Başkan Yardımcısı olan William Lu, bugün öğlen saatlerinde Xiaomi’nin Amsterdam ve İstanbul ekiplerine “Xiaomi Fan Festival’in ruhunu paylaştıkları” için teşekkür etti. Lu’nun paylaşımının ardından şirketin kurucusu ve CEO’su olan Lei Jun da bu paylaşımı alıntılayarak “Xiaomi Fan Festival 2022’de Amsterdam ve İstanbul’daki ekiplerimiz de hayranlarımız için bazı sürprizler hazırladı. Xiaomi, yerel toplulukların bir parçası olmaktan gurur duyuyor!” diyerek Xiaomi’nin İstanbul ekibine teşekkürlerini sundu.

Xiaomi Fan Festival 2022, resmi sitesinde yer alan bilgilere göre 23 Nisan tarihine kadar aralıklı bir şekilde devam edecek. Aynı zamanda bu etkinlik süresince katılımcılara indirim kuponları da verileceği sitede yer aldı. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için  bu kadar olup konuyla ilgili olarak yakın zamanda daha net gelişmeler yaşanabilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir