AIoT alanında başarılı çalışmalar gerçekleştiren Xiaomi, yeni ürünlerini tanıtarak günlük hayata yenilikler kattığını vurguladı.

Kullanıcıların günlük yaşamdaki işlerini daha kolay ve pratik bir şekilde yapması adına farklı ürünler geliştiren Xiaomi, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün yapılan tanıtımda şirket; Xiaomi Robot Vacuum X10+, Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Serisi, Xiaomi TV Q2 Serisi, Xiaomi Smart Band 7 Pro ve Redmi Pad gibi yeni AIoT ürünlerini tanıttı. 

Temizlikte yeni dönem başlıyor: Xiaomi Robot Vacuum X10

Tanıtımı yapılan ilk ürünlerden bir tanesi Xiaomi Robot Vacuum X10 oldu. Akıllı robot süpürgeleri ile büyük popülerlik yakalayan ve bu alanın öncülerinden birisi olan Xiaomi, yeni robot süpürgesinde temizliği çok daha kolay hale getiriyor. Süpürgenin istasyon sistemini geliştiren şirket, bu istasyonda robot süpürgenin içerisindeki çöplerin kutuya boşaltmasını, paspasların temizlenmesini, su tankının yeniden doldurulmasını sağlıyor.

Bundan önceki modellerinde manuel olarak yapılan tüm işlemler yeni model ile otomatik hale getirilmiş durumda. 4000Pa emiş gücüne sahip olan robot, üstelik halı ve zemin tiplerine göre otomatik algılama özelliğine sahip. Bu otomatik algılama ise temizliğin şeklinin belirlenmesini ve zemine en uygun olan temizliğin yapılmasını sağlıyor. 

Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Serisi

Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum serisi tanıtımı yapılan bir diğer model olurken yeni ürünün kusursuz bir temizlik deneyimi yaşamak isteyenler için geliştirildiği belirtildi. Pro ve normal olarak iki farklı versiyona sahip olan yeni seride özellikle süpürme ve paspaslamanın yanı sıra ovma özelliğinin de geliştirildiği açıklandı.

Ulaşılması zor olan uç noktalarda dahil başarılı temizlik yapabileceği açıklanan yeni modelde üstelik evcil hayvan besleyen kişiler için farklı özelliklere yer verilmiş durumda. Yüksek ısıda temizlik modu ve yüksek vakum gücü ile Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum serisi Xiaomi’yi tercih edenler için yeni seçenek. 

Şirket bu iki güçlü modelin yanı sıra Quantum nokta ekran teknolojisi ile desteklediği Xiaomi TV Q2 serisini, 1.64” dikdörtgen AMOLED ekran ile donatılan Xiaomi Smart Band 7’yi ve 10,61 inç ekrana sahip Redmi Pad’i de tanıttı. 

Xiaomi

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir