Fiyat-performans oranı son derece yüksek olan Xiaomi imzalı akıllı saat modelleri arasına bugün resmi olarak Xiaomi Watch S1 Active de katıldı. Xiaomi Watch S1 Active akıllı saat, geçtiğimiz hafta içerisinde sızıntıları yapılan en yeni giyilebilir ürünler oldu ve artık resmi olarak da kullanıcıların karşısında yer alıyor

Artık Face ID kilidini maskeyle açabileceksiniz

Üç farklı renk seçeneği ile hazırlanan zorlu şartlara özel şık tasarımlı bu ürün, teknik olarak bakıldığı zaman 1,43 inç AMOLED ekran özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra ise 4 GB RAM’e sahiptir. Sorunsuz olarak ise 50 metre derine kadar inebildiği dile getirilen bu akıllı saat, 12 günlük normal kullanım için özel bir pil süresi de getiriyor. 200’den fazla saat arayüzüne sahip olan bu modelin, 117 farklı sporu algılayabileceği de belirtiliyor. iOS ve Android cep telefonlar için çalışabilen telefon görüşme özelliğine sahip Watch S1 Active, NFC taşıyor, Alexa bulunuyor, bünyesinde çift frekanslı GPS özelliğine sahip ve nabız ölçmenin yanı sıra kandaki oksijen oranını da ölçme özelliğine sahiptir.

15 4

Genel olarak ise sportif kişilere odaklanan ve spesifik olarak ise Watch S1 üzerine inşa edilen akıllı saat Watch S1 Active, büyük ihtimalle gelecek dönem içerisinde Türkiye’de de satılacak olan bu ürünler arasında yer alıyor. Ürün için açıklanan yurt dışı satış fiyatı 199 dolar seviyesindedir. Bu esnada ise Türkiye satış ihtimali olan ürünlerden şık tasarımlı ve deri kayışlı Watch S1 de küresel pazara 269 dolar fiyat ile çıkarılıyor. Ek bilgi olarak belirtmek gerekirse heyecanla beklenen bu akıllı bileklik modeli Xiaomi Mi Band 7 de aktif olarak yakın zamanda sunulacak. Şu an için tam olarak ne zaman satılacağı hakkında kesin bilgi olmaya bu modelin geçtiğimiz günlerde ilk detayları sızdırılmıştı. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir