28 Aralık tarihinde Xiaomi tarafından gerçekleştirilecek özel lansmanda Xiaomi Watch S1 adı ile yeni bir akıllı saatin tanıtılacağı öne sürülmüştü. Xiaomi’nin akıllı saati ile ilgili daha önce de pek çok farklı iddia gündeme gelmişti. Tüm bu iddiaların ardından ise şirketten gelen açıklamalarda akıllı saat için resmi doğrulama yapıldı.

Böylece 28 Aralık tarihinde Xiaomi 12 akıllı telefon serisi ile büyük bir beklenti yaratan ve yakından takip edilecek olan şirketin akıllı saati ile de bu konuda bir ilki gerçekleştireceği görüldü. Şirketin akıllı saat ile ilgili doğrulaması, paylaşılan bir poster ile gerçekleştirildi. 

Xiaomi Watch S1

Paylaşılan posterden elde edilen bilgilere göre daha saat dairesel bir tasarıma sahip olacak. Metal bir gövdenin yer alacağız modelde 2 fiziksel düğme görülüyor. Bu düğmelerde nasıl fonksiyonun olacağına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor. Daha önce piyasaya sunulan Xiaomi Mi Watch Revolve Active’e benzer bir tasarım ve özellik ile yeni akıllı saatin geliştirilmiş olduğu düşünülüyor. 2021 yılının haziran ayında piyasaya sunulan bu modelde dikkat çekici özellikler vardı.

Xiaomi Mi Watch Revolve Active özellikleri nelerdi?

Xiaomi Mi Watch Revolve Active, 1,38 inç renkli AMOLED ekrana sahip. 117 spor modu ve 110’dan fazla saat yüzü ile destekleniyor. Akıllı saat SpO2 kan oksijen izleme sensörüne sahip. Üstelik 24 saat sürekli ısı takibi de yapılıyor. 5ATM suya dayanıklılığı ile dikkat çeken model, 14 güne kadar pil ömrüne sahip.

Xiaomi Mi Watch Revolve Active özellikleri ile benzer bir saatin piyasaya sunulması bekleniyor. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir