Çinli teknoloji devi olan Xiaomi, bugün yaptığı lansman etkinliğinde Xiaomi Watch 2 isimli yeni akıllı saatini tanıtıma sundu. Detaylarını sizler için derledik.

Bir süredir lansman etkinliğini yapmaya hazırlanan Xiaomi markası, geldiğimiz noktada bugün lansmanını yeni ürünleri için gerçekleştirdi. Lansmanın ana ürünü Xiaomi 14 Ultra oldu. Fakat akıllı telefonlarının yanında her daim ekosistem ürünlerini de tanıtan Xiaomi, Xiaomi 14 serisi ile birlikte Xiaomi Watch 2 modelini de tanıtarak ilgililerin gözleri önüne sundu.

Xiaomi Watch 2 Kullanıcılara Neler Sunuyor?

Xiaomi normalde akıllı saatlerinde MIUI Watch OS ismini verdiği bir yazılım kullanmaktaydı. Xiaomi Watch 2 Pro’da ise bundan vazgeçen Xiaomi şirketi, bu Xiaomi Watch 2’de de Google’ın WearOS yazılımını kullanıma geçti. WearOS sayesinde ise akıllı saate Google Haritalar, Spotify tarzı uygulamalar yüklenebiliyor.

Çinli teknoloji devi olan Xiaomi, bugün yaptığı lansman etkinliğinde Xiaomi Watch 2 isimli yeni akıllı saatini tanıtıma sundu.

Xiaomi Watch 2 ekran tarafında 1.43 inç büyüklüğünde bir ekran ile birlikte ulaşıyor. Ekran 326 PPI ve 466×466 piksel çözünürlüğü hem de piksel yoğunluğu sunuyor. Bu ekranında AMOLED bir ekran paneli kullanılır hale getirildi.

Xiaomi Watch S3 Türkiye’ye Geliyor

Xiaomi, ekim ayında tanıttığı şık tasarımlı Xiaomi Watch S3 modelini Türkiye’ye en sonunda getirdi. Marka düzenlediği etkinlik kapsamında Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Ultra modellerini de küresel pazarlar için tanıtıma sundu. Aynı şekilde bu modellerin Türkiye fiyatı da belli olarak gündeme gelmişti.

Çinli teknoloji devi olan Xiaomi, bugün yaptığı lansman etkinliğinde Xiaomi Watch 2 isimli yeni akıllı saatini tanıtıma sundu.

Xiaomi Watch S3 Türkiye fiyatı Ne Olarak Belirlendi?

Xiaomi Watch S3 Türkiye fiyatı 5.099 TL olarak açıklandı. Ancak ürüne lansmana özel olarak 4.999 TL fiyat ile ulaşılabiliyor. Xiaomi Watch S3, Türkiye’ye iki renk seçeneğiyle birlikte giriş yapmakta: Siyah ve Gümüş renkleri ile kullanıcılarını bekliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir