Xiaomi’nin yeni akıllı saati Xiaomi Watch 2 Türkiye’de satışa çıktı. Resmi duyuru sonrasında satışa açılan saatin fiyatı da ortaya çıktı.

Xiaomi, akıllı saatlerde Xiaomi Watch 2 Pro modelinin ardından Xiaomi Watch 2 modelini piyasaya sundu. Türkiye pazarında da yer alan şirket, yeni modelini Türkiye’de de satışa çıkardı. Siyah ve gümüş olarak iki farklı renk ile satın alınabilecek yeni akıllı saat dikkat çeken özellikleriyle satın alınabilir durumda.

Xiaomi Watch 2 Türkiye Fiyatı Ne Kadar

Xiaomi Watch 2 modeliyle ilgili yapılan tanıtımlar sonrasında Türkiye’de online olarak satışa çıkarıldı. Resmi sayfada tüm detaylarıyla tanıtımı yapılan akıllı saatin Türkiye satış fiyatı ise 6.999 TL. Yeni satışa çıkan model için 200 TL’lik bir indirim uygulayan Xiaomi, cihazın normal fiyatının 7.149 TL olduğunu gösteriyor. Ancak şu anda indirimli bir şekilde saat alınabilir durumda.  Google Wear OS sistemiyle gelen akıllı saatlerde gelişmiş bir akıllı saat deneyimi hedefleniyor. Kullanıcıların sağlık ve spor takibi gibi tüm alanlarda kullanabileceği yeni modelde, üstelik 200’ü aşkın üçüncü taraf uygulama da destekleniyor.

Xiaomi Watch 2 Türkiye’de Satışa Çıktı, Fiyatı Belli
Xiaomi Watch 2 Türkiye’de Satışa Çıktı, Fiyatı Belli

Xiaomi Watch 2 Özellikleri Neler

Yeni akıllı saatin teknik özellikleri şöyle;

  • Ekran: 1,43 inç AMOLED – 466x 466 piksel, 326 PPI
  • Boyutlar: 47,5 mm*45,9 mm*11,8 mm
  • Ağırlık: 36,8 g (kayışsız)
  • İşlemci: Snapdragon® W5+ Gen 1 Platformu – 4 nm üretim işlem gücü
  • Depolama ve RAM: 2 GB+32 GB

Yaklaşık 45 dakikada yüzde 100 doluluğa ulaşan bataryasıyla 65 saate vatan kullanım elde edilebiliyor. 495mAh kapasitesi bulunan saat Mi Fitness uygulaması üzerinden kolayca kullanılabiliyor. Cihazda yer alan sensörleri optik kalp atış hızı sensörü, ivme ölçer sensörü, jiroskop sensörü, ortam ışığı sensörü, elektronik pusula sensörü ve Barometre sensörü olarak açıklayan Xiaomi, yeni modelinde fiyat performans dengesiyle yüksek satış rakamlarını hedefliyor.

Xiaomi Watch 2 Kutusunda Neler Var

Xiaomi Watch 2 modelini satın alan kullanıcılar tercih ettikleri renkte bir akıllı saat ve kayışı, manyetik şarj kablosu ve kullanım kılavuzuna sahip olabiliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir