Xiaomi Smart Camera C500 Pro akıllı kamerası, zifiri karanlıkta bile siyah-beyaz görüntüyü kaydedebilecek. Kızıl ötesi sensör ile donatılmış olan kameranın Türkiye fiyatı da belli oldu.

Akıllı kamera konusunda pazarda önemli bir paya sahip olan Xiaomi markası, önemli özelliklerle desteklemiş olduğu yeni kamerasını ülkemiz dahil Avrupa pazarında satışa sunumunu gerçekleştirdi. Xiaomi Smart Camera C500 Pro hakkındaki detayları sizler için derledik.

Xiaomi Smart Camera C500 Pro Fiyatı ve Özellikleri

Xiaomi Smart Camera C500 Pro kamera cihazı 5MP çözünürlüğünde bir sensöre sahip olarak ulaşıyor. HDR modunda 3K çözünürlükte kayıt yapabilme imkanı veriyor. Düşük ışık koşullarında ise görüntü alabilen, kamera tam karanlık ortamdaysa  kızıl ötesini kullanarak siyah-beyaz çıktısını çıkarabiliyor.

Xiaomi Smart Camera C500 Pro akıllı kamerası, zifiri karanlıkta bile siyah-beyaz görüntüyü kaydedebilecek.

Cihazın depolaması;  MicroSD kart 8 GB ile 256 GB’a kadar alanı kullanıcılarına sunuyor. Bağlantı olarak; 2,4 GHz ile 5 GHz, Bluetooth’la 5.2, Wi-Fi ile bağlantı seçenekleri bulunmakta. Ürünün çalışma sıcaklığı -10 ve 45 derece arasında değişiklik gösterebiliyor.

Özel motoru sayesinde 114 derece dikey ve 360 derece yatay hareket edebilen kamera, bir kapak ile gizliliği arttırabiliyor. Çift yönlü iletişimi sağlamak için mikrofon da barındıran kamera, çift bant Wi-Fi özelliğini de barındırmakta. Veri trafiğini uçtan uca korunurken opsiyonel bulut aboneliği de kullanıcılarının kullanımına sunuluyor. Xiaomi Smart Camera C500 Pro modeli Türkiye fiyatı 2 bin 459 TL olarak satışa sunuldu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir