Xiaomi Smart Band 9 serisinde NFC’li ve normal sürüm olarak 2 cihaz yer alacak. peki Xiaomi Smart Band 9 serisi özellikleri neler?

Xiaomi, giyilebilir cihazlarında önemli serilerden birisi olan Smart Band serisini yeni versiyonlarını tanıtacak. Xiaomi Smart Band 9 olarak adlandırılacak bu modeller resmi olarak onaylanırken pek çok detay da açığa çıktı.

Xiaomi Smart Band 9, 2 Versiyonla Gelecek

Xiaomi, 2023 yılında Xiaomi Smart Band 8 serisini piyasaya sunmuştu. Bu yıl giyilebilir cihazlar için önemli olan NFC desteğini ön plana çıkaran şirket, Xiaomi Smart Band 9 ve Xiaomi Smart Band 9 NFC olarak iki farklı sürümü satışa çıkaracak. Önceki versiyonda yakalanan yüksek satış rakamlarının fiyat performans dengesi sağlanması halinde yeniden ulaşılması mümkün görünüyor.

Xiaomi Smart Band 9 ve Band 9 NFC Geliyor
Xiaomi Smart Band 9 ve Band 9 NFC Geliyor

Xiaomi Smart Band 9 Özellikleri

Xiaomi Smart Band 9 için ilk gelen bilgilere göre 1.6 inçlik AMOLED bir ekranın kullanılacağı görülüyor. Önceki versiyona göre tasarımda kapsamlı bir değişikliği tercih etmeyen Xiaomi ekranda 60 Hz ekran yenileme hızını ve 60 nit tepe parlaklığını sunacak. Farklı saat yüzleri ve modlarıyla kullanılabilecek olan Xiaomi Smart Band 9  serisi  önceki seri ile pek çok özelliğiyle benzer durumda.

Yeni modeller ”M2345B1” ve ”M2346B1” numaraları ile takip edilebildiğinden dolayı bu özellikler de ortaya çıktı. Xiaomi Smart Band 9 serisinin tanıtım tarihi ise henüz açıklanmadı. Şirketin son 3 yılda yaptığı tanıtımlara bakıldığında ise farklı bir tarih aralıklarının takip edildiği görülüyor. Zira Mi Band 6 serisi 21 Haziran 2021’de tanıtılırken 7. seri 21 Haziran 2022 ve 8. seri 26 Ekim 2023’te tanıtılmıştı. Bu nedenle Xiaomi Smart Band 9 serisinin tanıtımının en erken Nisan sonu olacağı görülüyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir