Xiaomi’nin uzun süredir test ettiği bellek genişletme projesi geçtiğimiz aylarda meyvelerini vermeye başlamış ve yeni güncellemeyle kullanıcıların beğenisine sunulmuştu.. İlk olarak Redmi Note 10 Pro’da güncellendi.

En yaygın Xiaomi Redmi Note 10 Pro sorunları ve çözümleri

Android telefonların yüksek RAM kullanımı yıllar içinde gelişmedi. Ancak bazı üreticilerin son zamanlarda geliştirdikleri yazılımlarla bu durumu engellediği söylenebilir. Bunu kullanan şirketler arasında Vivo ve OPPO yer alırken, Xiaomi de gruba katılmıştı.

İlk olarak bir belgedeki bir sızıntı ile ortaya çıkan bellek genişletme teknolojisi, bugün Xiaomi tarafından piyasaya sürüldü. Şirket, Virtual RAM olarak da bilinen bu özelliği Redmi Note 10 Pro üzerinde MIUI 12.5 güncellemesi ile birlikte yayınladı.

Redmi Note 10 Pro, bellek genişletme işlevinden yararlanan ilk modeldir

Xiaomi’nin resmi açıklamasına göre, Mayıs ayında piyasaya sürülen Redmi Note 10 Pro, 2 GB’a kadar bellek genişletme teknolojisini içeren en son MIUI 12.5 güncellemesini aldı. Redmi Note 10 Pro, bellek genişletme işlevinden yararlanan ilk modeldir.

Xiaomi’nin resmi açıklamasına göre, Mayıs ayında piyasaya sürülen Redmi Note 10 Pro, 2 GB’a kadar bellek genişletme teknolojisini içeren en son MIUI 12.5 güncellemesiyle birlikte bu özelliğe sahip olmuş oldu. Eğer Redmi Note Pro’ya sahipseniz sanal RAM özelliğinden yararlanabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro’nun teknik özellikleri

– Ekran: 6,67 inç AMOLED / 1080 x 2400 piksel çözünürlük / Corning Gorilla Glass 5
– İşlemci: Qualcomm Snapdragon 732G (8nm)
– RAM: 6/8GB
– Depolama Alanı: 64/128GB UFS 2.2
– Arka Kamera: 108 Megapiksel geniş açı + 8 Megapiksel ultra geniş açı + 2 Megapiksel Makro + 2 Megapiksel derinlik sensörü
– Ön Kamera: 16 Megapiksel geniş açı
– Batarya: 5,020 mAh pil / 33W hızlı şarj desteği
– İşletim Sistemi: Android 11 / MIUI 12

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir