Aşağıda Mi Poco M4 Pro’nuzu hızlı başlatma ve kurtarma moduna nasıl başlatacağınızı öğreneceksiniz. Özel ROM’lar ve özel sürümler yüklemeyi seven ileri düzey bir kullanıcıysanız, telefonunuzu en az bir kez kurtarma modunda başlatmanız olasıdır. Yepyeni bir Xiaomi Poco M4 Pro satın aldıysanız, nasıl satın alacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Aşağıda Fastboot, kurtarma ve bunlara Xiaomi Poco M4 Pro’da nasıl erişileceğini ayrıntılarıyla anlatacağız.

Fastboot ​​nedir?

Fastboot, cep telefonu işletim sisteminden bağımsız bir moddur. Erişmek için tüm işletim sistemini yüklemeye gerek yok. Fastboot, verilerin telefonun dahili hafızasına yazılmasını sağlar. Bu veriler özel ROM, özel çekirdek veya kurtarma olabilir. Ayrıca, yukarıdaki tüm özelliklerden yararlanmanın tek yolu, telefonun önyükleyicisinin kilidini açmaktır. Mi telefonları, hızlı başlatma ile kolayca açılabilen kilitli bir önyükleyici ile birlikte gelir.

Kurtarma Modu nedir?

Kurtarma Modu, tüm Android telefonların önemli bir parçasıdır. Kullanıcıların tüm işletim sistemini indirmek zorunda kalmadan çeşitli işlevlere erişmelerini sağlayan bağımsız bir yazılımdır. Bu, özellikle telefonunuzun bellenimi veya işletim sistemi hasar görmüşse çok kullanışlı bir özelliktir.

Fiziksel Tuşları kullanarak Fastboot ve Recovery Moduna girin

Yöntem, Xiaomi Poco M4 Pro’nun fiziksel düğmelerini içeriyor. Bunu gerçekleştirmek kolaydır ve işler ters gidemez. Güç düğmesini basılı tutun. Xiaomi Poco M4 Pro’nuzu kapatmak için Kapat üzerine dokunun. Telefon kapandığında, iki seçeneğiniz vardır:

Kurtarma moduna girmek için ses açma ve güç tuşlarını aynı anda basılı tutun. Fastboot moduna girmek için ses kısma ve güç tuşlarını aynı anda basılı tutun. Telefonunuzda hızlı başlatma ve kurtarmaya erişmenin ilk yolu budur. Herhangi bir nedenle bu yöntem de işe yaramazsa bir yetikili servise başvurmanızı öneririz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir