Ortaya çıkan bilgiler sonucunda POCO F5 5G çıkış tarihi ve özellikleri açıklandı. Peki POCO’nun üzerinde çalıştığı yeni akıllı telefon modelleri ne zaman çıkacak? 

Xiaomi alt markası Poco, yeni Poco F5 akıllı telefon modelini piyasaya sürmek için bir tarih açıkladı. Yeni telefonun Nisan ayında tanıtılması bekleniyor. 

Poco, merakla beklenen F5 akıllı telefonunun lansmanı için hazırlanıyor. 12 GB’a kadar RAM ve 256 GB depolama alanına ve Android 13 mobil işletim sistemine sahip olan Poco F5, arkasında 50 MP birincil sensör ve iki ikincil sensörden oluşan üçlü kamera sistemini kullanabiliyor. 8 MP ve 2 MP’den oluşmaktadır. Ön tarafta cihazın 16MP kamerası bulunuyor. Cihazın 67W kablolu ve 30W kablosuz şarjı destekleyen 5.500mAh bataryadan güç çekebileceği iddia ediliyor.

tlfn 6

6 Nisan’da Poco F5 çıkış yapıyor

Poco, geçtiğimiz günlerde X5 serisini duyurdu ve merakla beklenen F5 cihazının lansmanı için hazırlanıyor. 91 Mobiles’daki kaynaklar, şirketin cihazı 6 Nisan’da piyasaya sürmeyi planladığını söylüyor. Yaklaşan cihazın, selefi gibi bir “amiral gemisi katili” olarak adlandırılması bekleniyor.

Şirket yakında telefonu duyuruyor olabilir, bu nedenle önümüzdeki günlerde yeni bir teaser görebiliriz. Cihazın Snapdragon 7+ Gen 2 işlemciye sahip olacağı bildiriliyor. Poco akıllı telefonun 120 Hz yenileme hızına, 1.400 nite kadar parlaklığa, HDR10+ desteğine ve 1.920 Hz PWM karartmaya sahip 6.67 inç QHD+ AMOLED panele sahip olduğu söyleniyor. 


12 GB’a kadar RAM ve 256 GB depolama alanına ve Android 13 mobil işletim sistemine sahip olan Poco F5, arkasında 50 MP birincil sensör ve iki ikincil sensörden oluşan üçlü kamera sistemini kullanabiliyor. 8 MP ve 2 MP’den oluşmaktadır. Ön tarafta ise cihaz bizi 16MP’lik bir kamera ile karşılıyor. Cihazın ayrıca 67W kablolu ve 30W kablosuz şarjı destekleyen 5.500mAh bataryadan güç çekebileceği de söyleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir