Kısa sürede ilgi odağı haline gelen Xiaomi’nin Xiaomi Pad 5 tableti, yaklaşık 11MB’lık yeni bir güncelleme aldı.

Xiaomi güncellemelerde aktif olmaya devam ediyor. Çinli üretici, MIUI 12.5’in gelişmiş sürümünü desteklediği cihazlara sunmaya devam ediyor. Son olarak, POCO F2 Pro için global sürüm yayınlanırken, şimdi Pad 5’te hata düzeltmeleri içeren yeni bir güncelleme yayınlandı. Bilindiği üzere MIUI 12.5 Enhanced Edition, sistem tabanlı birçok optimizasyona odaklanıyor. Eski sürüme göre gelişmiş sürüm, her anlamda daha akıcı performans ve uzun pil ömrü sunuyor. Xiaomi Pad 5, MIUI 12.5 Enhanced’e dayalı yeni bir güncelleme aldı. Bu güncelleme, sistem genelindeki birçok sorunu ortadan kaldırıyor.

Xiaomi Pad 5’in hataları yeni sürümle çözüldü

Geçtiğimiz haftalarda kullanıcılara ulaşmaya başlayan Xiaomi Pad 5, büyük bir talep gördü ve geniş bir kitle tarafından beğenildi. Ancak cihazın yazılım tarafında bazı eksiklikler vardı. Burada Xiaomi de kısa süre önce yayınladığı bir güncelleme ile bu sorunu çözdüğünü belirtti.

Xiaomi telefonlarda kamera yazısı nasıl kapatılır?

MIUI 12.5.5.10.0.RKXCNXM yapı numarasına sahip olan güncelleme, Pad 5 için küçük bir boyutta geliyor. Güncelleme, sistem genelindeki kararlılık sorunlarını giderirken, kalem ve klavye arasındaki bağlantı sorunlarını da gideriyor. Değişiklik günlüğüne göre, Mi Inspired Stylus’un performansı optimize edildi. Ayrıca klavyenin ara sıra bağlanmama sorunu da giderildi.

Elbette oyun sırasında ses kalitesi optimizasyonlarının olduğu da güncelleme notları arasında yer alıyor. Şu anda Xiaomi Pad 5 için yayınlanan güncelleme, Çin’deki kullanıcılar için stabil durumda. Bu sürümün küresel pazarlara ulaşması biraz zaman alabilir.

Çünkü şirket, küresel pazarlara kıyasla Çin için güncellemeleri birkaç hafta önce yayınlayabiliyor. Bu nedenle global sürüme sahip kullanıcılar, yeni MIUI 12.5 güncellemesini en erken birkaç hafta içinde alacaklar. Teknik özelliklerini hatırlayacak olursak, Xiaomi Pad 5 10 Ağustos’ta piyasaya sürüldü. İki farklı modelle gelen tabletlerden standart versiyon Snapdragon 860 işlemci ile donatılırken, Pro modeli daha yüksek bir işlemci ile donatıldı. Aslanağzı 870.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir