Xiaomi, 30 Ağustos tarihinde yeni NoteBook Pro 120G dizüstü bilgisayar, Smart TV X Serisi TV modellerini tanıtacağını duyurmuştu. Şimdi ise yeni modellerden tanıtım öncesi ilk detaylar gelmeye başladı.

Xiaomi, 30 Ağustos’ta yapacağı tanıtımda yeni modellerini görücüye çıkaracak. Tanıtım öncesinde Xiaomi’nin resmi web sitesinde erişime açılan ürün sayfaları, ürünlerin tasarımlarına ve bazı özelliklerine ışık tuttu.

Xiaomi Mi 12 Lite Türkiye fiyatı açıklandı

Xiaomi NoteBook Pro 120G özellikleri neler?

Xiaomi NoteBook Pro 120G
Yeni Xiaomi NoteBook Pro 120G

Xiaomi NoteBook Pro 120G modelinde, sağda konumlanan USB-A bağlantı noktası dikkat çekiyor. Cihazın sol kenarında ise Thunderbolt bağlantı noktası ile 3.5 mm kulaklık jakına yer verilmiş durumda. HDMI ile desteklenen bağlantı noktaları, kullanıcılar için bağlantı sorunlarını ortadan kaldıracak düzeyde. Paylaşımlara göre yeni bilgisayarda, 120Hz ekran yenileme hızı desteklenecek. 2.5K ekran ile görüntülerin çok daha net ve gerçekçi olmasın sağlayacak olan Xiaomi hem oyuncuların hem de tasarımcıların beğenisini kazanabilir. Resmi paylaşımlara göre yeni modelle ilgili detaylar şimdilik bu kadar.

Xiaomi Smart TV X serisi neler sunacak?

xiaomi notebook pro 120g 2 5k 120hz ekranla geliyor
Xiaomi Smart TV X serisi

Xiaomi NoteBook Pro 120G’nin yanı sıra tanıtımda akıllı televizyonlar da yer alacak. 43″, 50″ ve 55″ olmak üzere üç modelden oluşan X serisinde ince çerçeveler ve 4K çözünürlük dikkat çekiyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir