Bir süredir sızıntıları gelmeye devam eden Xiaomi’nin katlanabilir akıllı telefon modeli Xiaomi MIX FOLD 2’nin fiyatı da ortaya çıktı.

Katlanabilir akıllı telefon pazarında rekabet artmaya devam ederken, bu alanda zirve olan Samsung’un henüz geçtiğimiz gece yeni Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Fold 4 akıllı telefonları tanıtılmıştı. Ancak rakiplerde boş durmazken, Xiaomi’nin beklenen cihazı MIX FOLD 2 üzerinde çalışmaları devam ediyor. Modele dair özellikler ve tasarım sızdırılmaya devam ederken, şimdi cihazın fiyatına dair önemli iddialar gündeme geldi.

Xiaomi Mix Fold 2 TENAA’da görüldü

Xiaomi MIX FOLD 2 fiyatı belli oldu

13

Xiaomi’nin 2021 yılında sunduğu Xiaomi MIX FOLD katlanabilir akıllı telefon modeli iyi satış rakamları ile dikkat çekmişti. Şimdi ise halefine göre daha gelişmiş olarak gelecek olan MIX FOLD 2 cihazı hakkında detaylar karşımıza çıkmaya başlıyor. Galaxy z Fold 4’e direkt olarak rakip olacak bu modelin çıkış tarihleri de birbirlerine yakın olurken, MIX FOLD 2, bugün ilerleyen saatlerde tanıtımı gerçekleştirecek. Modelin belli olan fiyatlarına bakacak olursak, MIX FOLD 2’de 1484 ile 1632 dolar arasında bir fiyatlandırma yapılması bekleniyor. Modelde 12 GB RAM ve 512 GB ile 1 TB depolama seçeneklerini göreceğiz.

Katlanabilir pazarındaki en güçlü işlemci olan Snapdragon 8+ Gen 1 kullanılacak ve 4 nm fabrikasyon üretimi bu işlemci 3.2 GHz ARM Cortex-X2, üç 2.8 GHz ARM Cortex-A710 ve dört 2.0 GHz ARM Cortex-A510 çekirdekleri bulunuyor. Modelde Full HD+ çözünürlüğünde bir ekran yer alacak. Bu ekran 6.56 inç büyüklük ile gelirken, 120 Hz yenileme hızı göreceğiz. Kapak ekranında ise 8.02 inç 2.5K 120 Hz OLED panel bulunacak. Xiaomi MIX FOLD 2, kamera tarafında da güçlü olacak ve arka tarafta 50 megapiksel Sony IMX766 ana kameranın yanı sıra 13 megapiksel ultra geniş açı göreceğiz.  

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir