Son bilgi sızıntılarına göre Xiaomi Mix Flip olarak adlandırılacak cihaz Galaxy Z Flip 5 ile rekabet edecek. İşte bilinen lansman tarihi ve kilit özellikleri!

Xiaomi MIX Flip’in tahmini özellikleri ve lansman tarihi

Xiaomi, 2021 yılındayken ilk katlanabilir akıllı telefonu Mi MIX Fold ile Galaxy Z Fold 2’ye rakip olmuştu. Galaxy katlanabilir telefonları piyasaya sürerken onu yakalamak için benzeri telefonlar piyasaya süren Xiaomi yeni bir cihaz üzerinde çalışıyor.

Digital Chat Station’ın son sızıntı raporları cihazla ilgili yeni teknik ayrıntılar ortaya koydu.

Xiaomi MIX Flip için kullanılan işlemci güncel olarak mobil pazarın en güçlülerinden sayılan Snapdragon 8 Gen 3. Bu işlemci 4 nm teknolojisiyle üretiliyor ve 3 tane 3.2 GHz ARM Cortex-A720, 1 tane 3.3 GHz ARM Cortex-X4, 2 tane 3.0 GHz ARM Cortex-A720 ve 2 tane 2.3 GHz ARM Cortex-A520 çekirdeklerine sahip. Xiaomi yeni cihazında Ray Tracing destekleyen Adreno 750’e yer veriyor.

Cihazın tasarımı, sektördeki diğer rakiplerine benzeyen bir tasarımla kullanıcılara sunulacak. Cihazın arka yüzünde, 50 Megapiksel ana kamera, 12 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 12 Megapiksel 3x optik yakınlaştırmalı telefoto özelliğiyle yatay şekilde üç kamerası olacak ve daha boyutları bilinmeyen bir ekrana sahip olacak.

Akıllı telefon, 12 GB ve 16 GB RAM ve 256 GB, 512 GB ve 1 TB depolama seçenekleri ile kullanıcılara sunulacak. Ayrıca, 6.7 inçlik Full HD+ çözünürlüğüyle AMOLED bir paneli de olacak. İddialara göre lansmanı 2024’ün ilk yarısında yapılacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir