Son dönemlerin hareketli markası Xiaomi, yeni akıllı gözlüklerini 25 Mart’ta tanıtacağını açıkladı.

Mijia, Xiaomi’nin akıllı gözlük serisi. Geçtiğimiz günlerde ilk bilgileri gelen yeni gözlükler için Xiaomi 25 Mart tarihinde tanıtım yapılacağını duyurdu. Resmi afiş paylaşımı ile görselleri de paylaşan özellik, ses alanındaki yenilikleriyle dikkat çekiyor.  geçtiğimiz yıl bir önceki versiyonu 110 dolarlık fiyatı ile piyasaya sunan Xiaomi’nin fiyatta yine uygun bir etiket kullanması bekleniyor. Arama desteği ile gelecek yeni gözlüklerde 5 farklı çerçeve ile yeni tasarım seçenekleri sundu.

Mijia Akıllı Gözlükleri Neler Sunacak?

Yeni modelde de açık ses alanı teknolojisini kullanacak şirket, 360 derecelik bir surround ses efekti verebiliyor. Çift mikrofonlu ve AI arama gürültü azaltma işlevine sahip olan cihaz, aramalar için gelişmiş akıllı geliştirmeleri destekliyor. Çift cihaz bağlantısı ile 30 mm uzunluğundaki dokunmatik bir yüzeyi bulunan cihazda, IP54 ile toz ve suya karşı dayanıklılık da temel düzeyde.

Xiaomi, Mijia Akıllı Gözlüklerini Tanıtacağı Tarihi Duyurdu
Xiaomi, Mijia Akıllı Gözlüklerini Tanıtacağı Tarihi Duyurdu

Şirketin yeni modelinde bekleme modunda 1 haftalık kullanım elde edilebiliyor. Normal, standart kullanımlarda ise bu süre 22 saate düşünüyor. Arama yapanlar 10 saatlik bir kullanım elde edecek. Bu nedenle pil ömrü ile çok uzun bir kullanım sunamayacak cihazın etkin kullanılması halinde günlük şarj edilmesi gerektiği de ortaya çıkıyor. Şirket, 25 Mart tarihinde yapacağı tanıtım ile yeni modelinde yer alacak tüm özellikleri açıklayacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir