Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin yeni Mi Band 7 Pro modelinin tasarımı resmi olarak yayınlanan bir video ile gösterildi. 4 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek olan 12S lansmanı ile beraber bu yeni bilekliğinde yeni tanıtımı gerçekleştirilecek. Mi Band 7 modeline göre çok daha gelişmiş özelliklere sahip olacak yeni akıllı bilekliğin, tanıtım videosu ortaya çıktı. Çinli dev marka 4 Temmuz tarihinde yeni teknolojik ürünlerine yer vereceği etkinliği gerçekleştirecek. Etkinliğin yıldızlarından birisi 12S serisi amiral gemisi akıllı telefon ailesi olacak. Ancak gelen bilgilere göre tek dikkat çeken ürün bu olmazken, Mi Band 7 modelinin daha gelişmiş versiyonu olan Mi Band 7 Pro modelini bu lansman kapsamında göreceğiz. Akıllı bileklik ile alakalı paylaşımda bulunan şirket yeni ürününün detaylarını da paylaştı.

Xiaomi Mi Band 7 Pro’nun detayları ortaya çıktı

Yeni Mi Band 7 Pro modeli bir bileklikten çok akıllı saat gibi gözüküyor. Öyle ki bu ürün Mi Band 7 modeline göre oldukça büyük bir ekranla geliyor. Diğer yandan Mi Band 7 Pro, metal bir çerçeveye sahip olacakken, Xiaomi tarafından video paylaşımından anladığımız kadarıyla biliniyor. Şirketin ek teknik bilgiler vermediğini belirtelim. Xiaomi’nin yeni Mi Band 7 Pro modeli Band 7 cihazına göre çok daha fazla yenilik sunacak. Cihaz hem fitness özellikleri hem de bataryası ile selefi modeline göre çok daha işlevsel olması bekleniyor.

Video haricinde Mi Band 7 Pro teknik sızıntılara bakacak olursak, modelde GPS’de yer alacak. Nabız sensörü ile beraber modelde 250 mAh büyüklüğünde bir batarya olması bekleniyor. Modelin çok daha detaylı özelliklerini 4 Temmuzda gerçekleştirilecek olan lansman ile beraber göreceğiz. Xiaomi tarafından Mi Band 7 Pro’nun videosuna aşağıdan erişebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir