Xiaomi Mi Band 6 üstünde yer alacak olan Xiaomi Mi Band 7 akıllı bileklik için ilk bilgiler gelmeye başladı. Şirket yeni modeller ile çıtayı daha da yükseltmeyi hedefliyor. Türkiye’de de satışa sunulan Xiaomi Mi Band 6, yerini aldığı model kadar ses getirdi ve Türkiye de dahil olmak üzere pek çok pazarda oldukça yüksek satış rakamlarına çıktı. 

27

Akıllı saatleri büyük ve pahalı bulanların bir numaralı tercihi olan Mi Band serisinin yeni ise Xiaomi Mi Band 7 olacak ve model ortaya çıkan iddialara göre AOD desteğiyle sunulacak. Yani ürün her zaman açık ekran özelliğine sahip olacak ve bu sayede pil ömrünü harcamadan pek çok konuda sık sık bilgi aktaracak. Yerleşik olarak GPS’e sahip olacağı yani bu konu ile ilgili telefonlardan bağımsız hale geleceği de dile getirilen bu giyilebilir ürün, bir akıllı alarm (Esas alarmdan önce uyandırma) özelliğini de beraberinde sunacak. Yapılan sızıntılara bakıldığında Mi Band 7 ile ekran daha da büyütülebilecek. Aşırı olmasa da daha büyük ekran özelliği ile içerik gösterimini güçlendirecek ve spesifik bir şekilde 192×490 piksel çözünürlük seviyesinde sunulacak olan bu ürün, iddialara bakıldığında eskiye göre daha çok aktiviteyi (Aerobik ve Zumba dahil) detaylı olarak takip edebilecek.

 L66 kod adı ve M2129B1 ile M2130B1 model numaraları ile geliştirmiş olduğu düşünülen akıllı bileklik, çok uzun süreli kullanım sağlamak adına özel bir güç tasarrufu modunu da sunacak. Çok yakın zaman içerisinde tanıtılma ihtimali olan Mi Band 7, yüzde 100 kesin olarak Türkiye’de de satışa sunulacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir