Xiaomi Fan Festival 2024 kapsamında Xiaomi , markanın en sevilen ürünlerinin özel renklerini ilk kez görücüye çıkacak. İşte festival kapsamında yapılacak yenilikler.

Xiaomi’nin yıllık etkinliği Xiaomi Fan Festival 2024 için hazırlıklar başladı. Yeni etkinlikte markanın en popüler modellerine yeni renkler eklenecek.  “İkonik anımız” temasıyla düzenlenen festival, benzersiz renklerle süslenmiş popüler ürünlerin özel sürümlerinin tanıtılmasıyla gerçekleştirilecek.

Lavanta Redmi Buds 5 Pro Geliyor

Xiaomi Fan Festival 2024’te renklenecek modellerden birisi kablosuz kulaklık modelleri olacak. Lavanta rengiyle buluşacak Redmi Buds 5 Pro, tasarım ve teknoloji konusunda en yeni seçeneklerden birisi. Yüksek kaliteli ses deneyimi sunan bu kulaklıklar, gelişmiş gürültü engelleme özelliği ve uzun pil ömrüyle dikkat çekmişti. Şimdi ise renklerde lavanta da yer almaya başlayacak.

Xiaomi “İkonik Anımız” İle Modellerine Yeni Renkler Getiriyor
Xiaomi “İkonik Anımız” İle Modellerine Yeni Renkler Getiriyor

Sarı ve Gümüş Redmi Watch 4

Akıllı saat konusunda markanın en güçlü modeli Redmi Watch 4 de etkinlikte yer alacak. Sarı ve gümüşün asil uyumuyla güncellenen Redmi Watch 4, şıklığı ve işlevselliği sunuyor.

Gümüş Redmi Note 13 Pro Plus 5G

Yenilenecek bir diğer model ise Redmi Note 13 Pro Plus. Gümüş arka yüzeyiyle göz kamaştıracak Redmi Note 13 Pro Plus 5G, üstün performansı ve çarpıcı tasarımını şimdi yenilenecek. 200MP’lik dev kamera ve güçlü yonga setiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Redmi Note 13 Pro, 120W hızlı şarj ve 5000mAh bataryasıyla uzun süreli kullanım sunuyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir