Xiaomi, 12. Xiaomi Fan Festivali için resmi duyurusu yaptı. Bu yılın mottosu  “Her şey Xiaomi Fanları için” olurken, 23 Nisan tarihine kadar indirimli ürünlerden ve avantajlardan yararlanabileceği açıklandı.

Xiaomi hayranlarının büyük bir heyecan ile beklediği festival için resmi duyurular yapıldı. Çevrimiçi ve çevrimdışı pek çok farklı etkinliğe sahne olan 12. Xiaomi Fan Festivali’nde Xiaomi kullanıcılarını birbirinden cazip avantaj bekliyor.

Sanal Avatarlar oluşturulacak

Bu yıl, sanal avatar oluşturulması adına özel bir çalışma gerçekleştiren şirket, kullanıcıları Fan Kartı ile kendi avatarlarını oluşturmaya davet ediyor. Hesap bilgileri ile giriş yapan kullanıcılar https://event.mi.com/tr/xff2022/xiaomi-fan-card adresinden kendisine özel avatarlarını etkinlik boyunca oluşturabilecek.

YouTube üzerinden yayınlanan “Herkes için İnovasyon” videosu ile etkinliğe renk katan Xiaomi, inovasyon vurgusu yaparak yenilikçi yönünü öne çıkarıyor. Türkiye’ye de özel bir bölümün ayrıldığı etkinliklerde, Xiaomi Türkiye’deki kullanıcılara teşekkür ederken özel indirimlerden de yararlanılabileceğini açıkladı. Bu kapsamda online mağazanın ziyaret edilmesi ile birlikte 800 TL’ye varan indirimlerden yararlanabilmek mümkün. Her kullanıcı için özel indirim kuponları tanımlayan Xiaomi, böylece cazip bir alışveriş yapılmasını da sağlıyor. Tanıtımlara göre online olarak elde edilecek kuponlar; Redmi 9C, Redmi 9T, Xiaomi 11T ve Xiaomi 11T Pro gibi akıllı telefonlarda kullanılabilecek.

10 Nisan tarihine kadarki sürede POCO X4 Pro 5G satın alacak tüm kullanıcılar, özel hediye paketine sahip olacak. Paket içerisinde ise Redmi Buds 3 Lite, Mi Wi-Fi Range Extender Pro ve özel telefon tutacağı yer alıyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir