Google yakın konumumuzdaki ikinci el satılık arabaları görebilmemiz için bir site oluşturdu.  Bu özellik şu anda sadece ABD’de bulunuyor yakın zamanda da Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. 

xiaomi elektrikli otomobili hakkinda konustu 2

Google yakındaki ikinci el arabaları göstermeye başlayacak

Şu anda Google’ın yalnızca ikinci el satılık otomobiller için bir sayfa oluşturmuş ve bu otomobilleri listelemiş durumda. Sadece ABD pazarında ikinci el otomobiller olsa ileriki zamanlarda hem Türkiye’de hem de diğer ülkelerde kullanılması bekleniyor. 

 Google’ın bu otomobil ilanları sadece hazırladıkları sayfalarda yer almayacak başka platformlarda da gösterilecek. Özellikle mobil cihazlarda ikinci el bir araba aradığımızda arama sonuçlarının başında gösterilecek. Bu gelişme kullanıcılar için daha faydalı ve daha kullanışlı olacak. Ayrıca bu ilan sayfalarında istediğiniz otomobilleri aratabilecek, hangi yılda üretildiğini, ne kadar mesafe kat ettiğini, hasarının olup olmadığını, araç muayenesinin yapılıp yapılmadığını, hangi markaya ait olduğunu, fiyatlarını ve renk seçeneklerinin neler olduğunu filtre işlemiyle görebileceksiniz. 

Bu ilanların olduğu sayfalar gayet sade ve anlaşılır olacak. Herhangi bir yanıltıcı veya gereksiz bilgi bulunmayacak. Bu sayede kullanıcılar istedikleri özellikteki otomobillere daha rahat ulaşıp araştırma yapabilecek.  Ayrıca araçların geri çağırma hususunda da bilgiler verilebilecek.

Diğer bir güzel özellik ise sitede bulunan araçlar hakkında eleştirmenlerin fikirlerine, yorumlarına yer verilecek. Bu sayede alıcılar bu konu hakkında bilgi sahibi olan kişilerin yorumlarını okuyarak arabaları daha rahat bir şekilde satın alabilecek. Son olarak bu hizmet Google üzerinden resmi olarak halen duyurulmadı. 

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir