Xiaomi’nin kullanıcılarına sunduğu hizmetlerden biri olan Xiaomi Cloud nasıl kullanılır? Bu konuyla ilgili bilgileri aşağıdaki kılavuzda bulabilirsiniz. İşte detaylar:

Xiaomi Cloud veya Mi Cloud, Xiaomi tarafından yalnızca kullanıcılarına sağlanan bir hizmettir. Peki Xiaomi Bulut nedir? Ama Xiaomi Cloud nasıl kullanılır? Bu yazıda, bu soruları ayrıntılı olarak cevaplıyoruz.

Xiaomi Cloud nedir?

Xiaomi Cloud, cihazınızda veri depolayabileceğiniz bir bulut depolama hizmetidir. iCloud, Google Drive, Yandex Drive, Xiaomi Cloud gibi hizmetler için seçenekler neredeyse aynı mantıkta çalışıyor.

Bu hizmet sayesinde fotoğraf, video, not, mesaj vb. Xiaomi kullanıcıları için sağlanmıştır. telefona. İçeriği kişisel Mi Cloud hesabınıza yedekleyebilir ve Sync ile istediğiniz zaman tüm verilerinize erişebilirsiniz.

Xiaomi Cloud nasıl kullanılır?

  • Bir Mi hesabı oluşturun.
  • Telefonunuzla oturum açın.
  • Bulutunuzu Eşitleyin.
  • Uygulamaya giriş yapın.

Xiaomi Cloud hizmetini kullanmak için öncelikle bir Mi hesabınızın olması gerekir. Mi hesabı oluşturduktan sonra verileri yedeklemeye başlayabilirsiniz. Mi hesabı nasıl açılır? İlk olarak, bu sürecin nasıl çalıştığını açıklayalım.

Mi hesabı açmak için önce Xiaomi web sitesindeki kayıt sayfasına gidin. Burada gerekli alanları doldurmanız, e-posta adresinizi kontrol etmeniz ve şifreyi girmeniz istenecektir. Ardından, “Hesabımı Oluştur” u tıklayın. Bu işlemleri cep telefonunuzdaki mobil tarayıcı üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

Kayıt işlemi tamamlandığında, telefonunuzdaki Ayarlar’da Xiaomi hesabı’na dokunun ve az önce oluşturduğunuz hesap bilgileriyle oturum açın. Ardından ayarlar menüsüne geri dönün ve “Senkronizasyon” düğmesine basın. Açılan ekranda “Mi Cloud”a tıkladıktan sonra Xiaomi Cloud’a giriş yapacaksınız.

Uygulamadaki “Bulut Depolama” seçeneğini kullanarak Mi Cloud kullanım alanını görüntüleyebilirsiniz. Senkronize edilmiş kişilerinize, mesajlarınıza, fotoğraflarınıza ve diğer verilerinize erişmek için Bulutta Görüntüle’ye tıklayın.

Xiaomi Cloud uygulamasında yedeklemek ve senkronize etmek istediğiniz veri türlerini seçebilir ve bu ayarları istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Ayrıca bir Xiaomi Cloud telefon bulma hizmeti de var. Uygulama içerisinde bulunan “Telefon bul” bölümünü aktif hale getirerek, hırsızlık veya kayıp durumunda telefonunuzun konumunu takip ederek telefonunuzu bulabilirsiniz.

Peki siz Xiaomi Cloud hakkında ne düşünüyorsunuz? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi bizlerle yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayınız.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir