Xiaomi CIVI 1S ile ilgili Xiaomi’den resmi açıklama geldi. Şirketin yeni akıllı telefonu 21 Nisan tarihi itibariyle tanıtılacak. Çin’de yapılacak tanıtım ile ortaya çıkacak olan yeni model, Çin’den sonra diğer bölgelerde de yer alacak. 21 Nisan yerel saat 19.00 itibariyle tanıtılacak olan yeni model, tanıtım öncesinde bazı bilgileriyle de gündeme geldi. İnce tasarımıyla dikkat çeken telefonda, arkada üçlü kamera kullanılıyor.

xiaomi2

Xiaomi CIVI 1S özellikleri neler?

Son sızıntılara göre Xiaomi CIVI 1S’de Full HD+ çözünürlük desteklenecek. 120Hz ekran yenileme hızına sahip olacak 6.55 inç AMOLED LTPO ekrana sahip olacağı iddia edilen Xiaomi CIVI 1S, ekran tasarımı ve kalitesiyle dikkat çekiyor. Ön ekranda kavisli kenarlar daha premium bir görüntü sunuyor. Ekranın üst orta kısmında ise selfie kamerasına yer verilmiş durumda.

Xiaomi CIVI 1S’nin ön kamerasında 32 megapiksel Sony IMX616 sensörünün kullanılması bekleniyor. Arka kamerada ise OIS özellikli 64 megapiksel Samsung GW3 lens, 8 megapiksel Sony IMX355 ultra geniş lens ve 2 megapiksel siyah beyaz kamera yer alacak. Kaput altında ise Snapdragon 778G Plus yonga seti, 8 GB / 12 GB RAM le 128 GB / 256 GB depolama alanı seçenekleri yer alacak. 55W veya 67W hızlı şarj desteğine sahip 4.500mAh batarya ise telefonda yer alması beklenen son özellik.

Android 12 işletim sistemi ve MIUI 13 desteğine sahip olacak telefonun Mayıs ayı itibariyle raflarda yer alması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir