Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi, ürün çeşitleri arasında yeni bir kablosuz kulaklık daha ekledi. Bu kez Xiaomi Buds 3T Pro modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Xiaomi Buds 3T Pro, kablosuz kulaklık modeli, siyah ve beyaz renklerle karşımıza çıktı. 

Artık Face ID kilidini maskeyle açabileceksiniz

Genel olarak oldukça standart bir görünüme sahip olan bu ürün, kulakiçi forumu benimsiyor yani yüksek pasif yalıtım getiriyor. Buna ek olarak aynı zamanda 40 dB seviyesinde ANC yani aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olan bu ürün, 10mm sürücüler üzerine kuruludur. Öyle ki firmaya göre üst bir ses performansıyla geliyor. Söz konusu bu kulaklıklarda 38 mAh pil özelliğine sahip olan bu ürün, ANC olmadan 6 saat boyunca görev yapabilirler. ANC açılmadığı zaman kutusu ile beraber toplam olarak kullanım süresi ise 24 saati bulabilirler.

10 6

Kablo ya da kablosuz kulaklık olarak şarj edilme özelliğine sahip olan Buds 3T Pro kablosuz kulaklık, bağlantı tarafında Bluetooth 5.2 kullanıyor ve LHDC 4.0 kodek desteğiyle beraber sunuluyor. Düşük bir gecikme sunan oyun modunun da yer aldığı bu ürün, şeffaflık modu ile çevredekilerin kolaylıkla duyulabilmesine de aracılık ediyor. 360 derece kadar ses odaklı uzamsal ses desteği bulunan bu kablosuz kulaklık, IP55 sertifikasına sahiptir. Buds 3T Pro kablosuz kulaklık modelinin yurt dışı satış fiyatı 199 dolar seviyesinde bulunuyor. Xiaomi Türkiye’de resmi olarak bulunduğu için bu ürün ilerisi için resmi Türkiye satış ihtimali de bulunuyor. Fakat şu an için bu konuda resmi bir açıklamada yapılmış değildir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir