Son zamanlarda birçok akıllı cihazıyla kullanıcıların gözdesi olan marka Xiaomi, yeni ürününü Çin pazarına sundu. Markanın yeni ürünü lMIJIA Smart Neck Massager adlı akıllı boyun masaj aleti. Masaj aleti tanımlanan özelliklerini kullanarak boyun ve omuzlardaki kas gerilimini ve sertliğini gidermeyi amaçlıyor.

Dört masaj başlığıyla birlikte gelen masaj aleti  sadece boyunu değil, omuzları ve üst trapezius kas bölgesini de kapsar şekilde uygulama yapmakta. Masaj aletinde bulunan başlıklar  insan ellerini taklit etmek için tasarlanmış ve kaliteli bir masaj için itme, dönme ve yoğurma hareketlerinin  kullanır.

Xiaomi Mijia Smart Neck Massage 1
Xiomia akıllı boyunluk

Xiaomi, kullanıcıları şaşırtmaya devam ediyor

lMIJIA Smart Neck Massager’da masaj başlıklarına ek olarak dahili ısıtmada bulunuyor. Masaj aletinde bulunan ısıtma cihazıyla boyun mikrosirkülasyonunu teşvik edilmesi ve kas gerilimi giderilmesi hedefleniyor. Alette ısıtma yarını tercihinize göre iki seviyede ayarlayabilirsiniz.

Akıllı boyun masaj aletinin farklı bir özelliği ise ayarlanabilir masaj yoğunluğudur. Masaj aletinde masaj başlığını doğrudan ayarlamak için kullanabileceğiniz çekme başlığı bulunmaktadır. Ürün, masaj ve ısı ayarlarını kontrol edebilmek için basit düğmelere sahip. lMIJIA Smart Neck Massager ergonomik yapısından dolayı yanınızda taşımanıza olanak sağlar ve tek bir şarjda 8 saat kullanım imkanı verir.

Moleküler Biyoloji ve Genetik

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir