Xiaomi global pazar için üçüncü kez ev güvenlik kamerası duyurdu. Xiaomi 360 Ev Güvenlik Kamerası 2K adlı bu yeni model, mevcut olan 1080p 2i modeli ve 2K Pro modeli arasında aldı konumunu. Yeni 2K versiyonunun özellikleri ve fiyatı, Xiaomi’nin güvenlik kamerası modellerinde önemli bir yer tutuyor.

Xiaomi 360 Ev Güvenlik Kamerası 2K, 3 megapiksellik bir kamera sensörüne sahip olup f/1.6 diyafram açıklığıyla, bu kamera 1920 x 1080 piksel çözünürlükte FHD ve 2304 x 1296 piksel çözünürlükte 2K videolar kaydedebilme imkanı sunuyor. 360 derece video kaydı yapabilmesi ve 360 derece ile 108 derece görüş açıları sunarak kör noktaları ortadan kaldırmayı amaç ediniyor.

Cihaz, hem az ışıklı hem de fazla ışıklı ortamlarda daha net görüntüler elde etmek için geniş dinamik aralık deneyimi sunuyor. İnsan takibi yapabilen kamera, aynı zamanda yanlış alarmları filtrelemek için AI ile insan algılama özelliğine de sahip. Düşük ışık koşullarında bile kaliteli görüntüler yakalayabilmeyi hedefleyen kamera, gece modunda IR (kızılötesi) ışıkları aktive ederek etkili bir gece görüşü sağlamayı amaçlıyor.

Xiaomi 360 Ev Güvenlik Kamerası 2K
Xiaomi 360 Ev Güvenlik Kamerası 2K

Xiaomi 360 Ev Güvenlik Kamerası 2K Özelliklleri ve Fiyatı

Bu yeni güvenlik kamerası, akıllı telefon, tablet, laptop veya masaüstü bilgisayarlarla da uyumlu çalışmaya imkan sağlıyor. İki yönlü video görüşme desteği sunan cihaz, ayrıca 256 GB’a kadar microSD kart desteğine de sahip. Vida ile monte edilebilen taban aksesuarları sayesinde, kullanıcı isteği doğrultusunda tavana ters monte edilebilir veya duvara güvenli bir şekilde yerleştirilebilir. Farklı gözetleme ihtiyaçlarına uygun esnek montaj seçenekleri sunuyor.

Xiaomi 360 Ev Güvenlik Kamerası 2K, Mi.com üzerinden ve çeşitli fiziksel mağazalardan 1,599 TL’ye satın alınabilir. Bu ürün, ev güvenliği konusunda kullanıcılara geniş bir ölçüde çözümler sunarken, Xiaomi’nin bu alandaki teknolojik yeniliklerini de gözler önüne seriyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir