Çinli teknoloji devi Xiaomi, 13 Ultra modeli ile yine büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. 2500 nit parlaklığı olan OPPO Find X6 Pro’yu geride bırakan 13 Ultra, 2600 nit parlaklık özelliğiyle dünyanın en parlak ekranlı telefonu olacak.

Yeni ekran teknolojisi ile değişken yenileme hızları sunacak olan Xiaomi 13 Ultra, 1440 x 3200 çözünürlüğe sahip olacak. Apple iPhone 14 Pro 2000 nit parlaklık sunarken, Samsung Galaxy S23 Ultra sadece 1750 nit parlaklık sunabiliyor. Bu özellikleriyle 13 Ultra, rakiplerini geride bırakarak büyük bir adım öne geçiyor.

Yeni Ekran Teknolojisi ile Değişken Yenileme Hızları Sunacak

Xiaomi, 13 Ultra’da bundan sonra önceki Ultra modellerinde kullanılan Samsung ekran panellerini kullanmayacak. Samsung yerine telefon, Huaxing üretim panele sahip ekranlarla gelecek. Değişken yenileme hızlarına sahip olduğu söylenen LTPO teknolojisi ile desteklenen bu yeni ekran, daha az güç tüketimi sağlayacak.

Xiaomi 13 Ultra new display 01

Kamera Alanında da Büyük İddiaları Var

Kamera alanında da büyük iddiaları olan Xiaomi 13 Ultra, Sony IMX 989 1 inç sensör kullanan birincil kameraya sahip olacak. Ultra geniş açılı, telefoto ve periskop telefoto kameralar ise 1/2,51 boyutunda olan Sony IMX 858 kullanacak. Ayrıca kamera alanı ufak bir çıkıntıya sahip olacak.

Xiaomi Pad 6
Xiaomi Pad 6

Xiaomi Pad 6 ve Xiaomi Smart Band 8 de Tanıtılacak

Xiaomi, 13 Ultra’yı hem beyaz hem de yeşil renk seçenekleri ile sunacak. Ayrıca yapılacak olan Lansman etkinliğinde Xiaomi Smart Band 8 ve Xiaomi Pad 6 tableti de tanıtılacak.

Sonuç olarak, Xiaomi 13 Ultra modeli, rakiplerine kıyasla büyük yenilikler sunarak dikkatleri üzerine çekiyor. Dünyanın en parlak ekranlı telefonu olması, değişken yenileme hızları ve güçlü kamera özellikleri ile kullanıcıları etkilemeye hazırlanıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir