Xiaomi’nin MIUI’si, piyasadaki en popüler özel Android arayüzlerinden biridir. Temiz bir Android deneyiminden (veya Motorola ve Nothing gibileri tarafından pazarlanan biraz ince ayarlı deneyimlerden) daha fazla kaynağa sahip olsa da, arayüz zengin özelleştirme sunar ve Google’ın standart sürüm olarak sunduğu stok sürümden önemli ölçüde farklı bir Android deneyimi sunar. temel şablon. Şimdi, yaklaşmakta olan MIUI 14’ün ilk bakışları burada ve bize Xiaomi Android deneyiminin gelecek sürümüne bir bakış sunuyor. Daha fazla uzatmadan, en son nesil özel arayüzün sunduğu özellikler ve güncelleme alması muhtemel telefonların listesi burada.

Şu anda, Xiaomi’den MIUI 14’ün çıkış tarihini açıklayan resmi bir gönderi yok. Ancak, Android 13’ü temel alacak olan en son güncellemenin ilk sürümünü ve 16 Ağustos gibi erken bir tarihte açıklanacağına dair söylentiler yaygın. şirketin 12. yıl kutlamaları doğrultusunda.

MIUI 14 alacak modeller neler? (TAM LİSTE)

Xiaomi, MIUI 14 Çıkış tarihi nedir

Şu anda MIUI 14’ün piyasaya çıkış takvimi hakkında bir bilgi bulunmamakla birlikte, ilk duyurunun ardından, ilk duyurudan kısa bir süre sonra bir geliştirici beta programının duyurulması bekleniyor. Herkese açık bir beta muhtemelen daha sonra aynı şeyi yapacaktır. Raporlar, Xiaomi’nin, bu yıl Şubat ayında Hindistan’da tam MIUI 13’ü piyasaya sürmeden önce Android 12 tabanlı MIUI 12.5’i piyasaya sürdüğü geçen yıl olduğu gibi Android 13’e orta yaş yükseltmesi yayınlamayacağını iddia ediyor .

Bununla birlikte, tipik dağıtım programı göz önüne alındığında, MIUI 14 önümüzdeki bir ay içinde beta sürümüne gelse bile, çoğu kullanıcı büyük olasılıkla güncellemeyi kararlı yapısında gelecek yıl alacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir