En iyi sesli iletişim uygulamalarından biri olan Discord’u Xbox ile kullanabileceğinizi biliyor muydunuz?Xbox’tan Discord’a nasıl bağlanılır? rehberi ile bağlantıyı kolayca kurabilirsiniz.

Discord, PC oyuncuları tarafından en yaygın kullanılan yazılı ve sesli iletişim uygulamalarından biridir ve her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. Aynı zamanda PC ve telefonların yanı sıra diğer platformlarda da olmaya başladı. Discord artık Xbox konsolunuzda kullanılabilir.

Xbox sahiplerini oldukça memnun eden bu haberin ardından oyunseverlerin kafasında sorular oluşmaya başladı. Discord’u Xbox’a nasıl bağlarım Oyunseverlerin kafasındaki bu soru işaretini gidermek için bu makaleyi hazırladık. Discord’u Xbox ile nasıl kullanacağınızı öğrenmek istiyorsanız makalenin geri kalanını okumanızda fayda var.

Discord hesabı nasıl silinir?

Xbox’tan Discord’a nasıl bağlanılır?

Xbox'tan Discord'a nasıl bağlanılır?
Xbox’tan Discord’a nasıl bağlanılır?
  • Discord’da Tercihler sekmesine gidin.
  • Bağlantılar sekmesine gidin.
  • Listelenen birçok logo arasından Xbox’ınızı seçin. Açılan sayfada İleri’ye tıklayın.
  • Xbox sayfasına gitmek için yeniden açılan sayfada İleri’ye tıklayın.
  • Kabul ettiğinizde, Xbox ve Discord hesaplarınız birbirine bağlanacaktır.

İlk olarak, bilgisayarınızdan veya telefonunuzdan Discord’a giriş yapmanız ve profilinizi Xbox’ınıza bağlamanız gerekir. Yukarıdaki adımları takip ederek bunu kolayca yapabilirsiniz.

Discord’u Xbox’ınıza bağlamak çok kolay. Bir sonraki adım daha da kolay. Katılmak istediğiniz Discord sunucusuna cep telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan katılabilirsiniz. Ardından uygulamadaki Xbox’a Katıl simgesini seçin ve her şey yolunda. Discord sunucusuna Xbox konsolundan erişim sağlayabilirsiniz.

Xbox, arkadaşların sesini kapatmayı, açmayı ve sessizden çıkarmayı kolaylaştırır. Discord’un birçok özelliğini Xbox’ta da kullanabilirsiniz. Xbox’tan Discord’a girerken yalnızca sesinizle iletişim kurabileceğinizi unutmayın. Ne yazık ki, metin tabanlı odalara girilemez.

Peki siz Discord uygulamasını kullanıyor musunuz? Eğer uygulamayı kullanıyorsanız deneyimlerinizi ve uygulama hakkındaki görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Android için Discord indir

iOS için Discord indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir