Microsoft, oyun pazarında sürprizlere devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yüzlerce kişiyi işten çıkaran şirketin, sevilen Xbox oyunları arasında bulunan Starfield ve Gears of War’ı PlayStation 5’e getireceği iddiaları ortaya atıldı. Bu iddiaların ardından Xbox, gelecekteki Xbox ve oyunlar hakkında açıklamalarda bulunmak üzere yeni bir etkinlik düzenleyeceğini duyurarak merak uyandırdı.

Microsoft gelecek hafta Xbox’ın yarınlarına dair açıklama yapacak!

Microsoft Gaming’deki işten çıkarmalar ve PlayStation’a gelecek özel oyunlarla ilgili söylentilerin ardından Xbox CEO’su Phil Spencer’dan sürpriz bir paylaşım geldi. Spencer, kişisel hesabından yaptığı paylaşımda, “Xbox’ın geleceğine yönelik vizyonu hakkında daha fazla ayrıntı paylaşmak” amacıyla bir etkinlik düzenleyeceklerini belirtti. Paylaşımda çok fazla detay verilmese de, Microsoft Gaming’in merak uyandırmasına neden oldu.

Microsoft gelecek hafta Xbox’ın yarınlarına dair açıklama yapacak!
Microsoft gelecek hafta Xbox’ın yarınlarına dair açıklama yapacak!

Sürpriz etkinliğin nasıl gerçekleşeceği henüz belirsiz. Medya brifingi, basit bir sunum veya bir dizi basın açıklaması şeklinde olabilir. Ancak şu anda Xbox’ın karşı karşıya olduğu önemli soruların ele alınacağı kesin. Microsoft’un 69 milyar dolara satın aldığı stüdyolar, özellikle Activision-Blizzard’ın durumu hakkında daha fazla detay bekleniyor. Bugüne kadar Call of Duty gibi önemli yapımların Xbox Game Pass’e gelecek olup olmayacağı konusunda da açıklama yapılmamıştı.

Etkinlikte ayrıca, PlayStation 5’e sunulacak Xbox oyunları hakkında detaylar da verilebilir. Önümüzdeki hafta düzenlenecek güncelleme hakkında daha fazla detay için takipte kalmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir