Xbox Games ücretsiz Ağustos oyunları için beklenen açıklama geldi. Sisteme yine beğeni kazanan oyunlar eklendi.

Microsoft, Ağustos ayı için ücretsiz Xbox oyunlarını duyurdu.  4 yeni oyunun eklendiği platformda, oyunların toplam fiyatı 53 dolar. Bu bakımdan aboneliği bulunan oyuncular, ücretli olarak atılan oyunları ücretsiz olarak oynayabilecek.

1 yıl boyunca Xbox Game Pass’e gelecek oyunlar belli oldu

İşte Xbox Games ücretsiz Ağustos oyunları

Calico

1 – 31 Ağustos tarihleri ​​arasında oyun indirilebilir. Calico, benzerlerine çokça rastladığımız bir sim oyunu. Küçük bir köyde geçecek oyunda, oyuncular ilerlemeler kaydederek daha gelişmiş özelliklere erişebilecek.

ScourgeBringer

16 Ağustos tarihi itibariyle erişilebilir olacak ScourgeBringer, 15 Eylül’e kadar platformda kalacak. Oyun, kıyamet sonrasını konu alınıyor. Ölümcül savaşçı Kyhra ile oynanacak oyunda, Kyhra insanlığın kurtuluşu için tek çare olacak.

Saints Row 2

1 – 15 Ağustos tarihleri ​​oynanabilecek Saints Row 2, 2006’daki popüler oyunun devamı niteliğinde. Özel karakterlerin yaratıldığı, kişiselleştirmelerin yapıldığı açık dünya oyununda hikaye de oldukça dikkat çekici.

Monaco: What’s Yours is Mine

16 – 31 Ağustos tarihleri ​​arasında mevcut olacak Monaco: What’s Yours is Mine,  hırsızlardan oluşan bir ekip kurmanızı ve suçlar işlemenizi teşvik ediyor. Tek oyunculu mod, lan ya da online versiyonları bulunan oyunda, eğlenceli bir oyun deneyimi sunuluyor. Xbox 360, Xbox One ve Xbox Series X|S ile geriye dönük uyumlu bir şekilde tüm oyunlar oynanabilecek. Öne çıkan oyunların yanı sıra platforma eklenecek diğer oyunlar şöyle;

  • Shenzhen I/O (PC) – 4 Ağustos
  • Turbo Golf Racing (Cloud, Konsol ve PC) – 4 Ağustos
  • Two Point Campus (Cloud, Konsol ve PC) – 9 Ağustos
  • Cooking Simulator (Cloud, Konsol ve PC) – 11 Ağustos
  • Expeditions: Rome (PC) – 11 Ağustos
  • Offworld Trading Company (PC) – 11 Ağustos

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir