Microsoft’un bulut oyun sistemi Xbox Game Pass’e Kasım ayında eklenecek yeni oyunlar belli oldu. Yapılan resmi duyuru ile açıklanan yeni oyunlar, bu ay Xbox Game Pass’in oldukça hareketli olacağını gösteriyor. Forza Horizon 5, Football Manager 2022, Minecraft: Java and Bedrock Editions ve Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition gibi oyunların yer alacağı yeni ay itibariyle oyuncular ücretsiz bir şekilde yüksek fiyatlarla satılacak oyunlara erişim hakkı elde edebilecek. İddialı yapımlarla oyunculara ulaşacak Microsoft, şimdiden platformu çok daha cazip kılmayı başardı.

Xbox Game Pass’e Kasım ayında hangi oyunlar geliyor?

Minecraft: Java and Bedrock Editions (PC) – 2 Kasım

Minecraft: Java and Bedrock Editions adıyla geliştirilen özel sürüm, Minecraft hayranları için yepyeni bir deneyim sunuyor. Windows 11 için özel bir optimize edilen oyun üstelik çapraz oyun desteğiyle de gelişmiş bir deneyim sunuyor. 2 Kasım itibariyle indirilebilir duruma gelen oyun, sosyal medya oyun akışlarında da yer almaya başladı.

It Takes Two (Cloud, Konsol, PC) – 4 Kasım

It Take Two, 4 Kasım itibariyle piyasaya sunuldu. EA Play tarafından geliştirilen oyun üstelik bulut, konsol ve PC olmak üzere tüm platformlarda destekleniyor.

Kill It with Fire (Bulut, Konsol ve PC) – 4 Kasım

Silahlı oyunları ve savaşı sevenlerin dikkatini çekecek Kill It with Fire, “Ateşle öldür” sloganıyla yepyeni bir macera sunuyor. Oyun içerisinde yeni silahlar ve geliştirmeler alarak ilerleyecek oyunları zorlu parkurlar ve düşmanlar bekliyor.

Football Manager 2022 (PC) – 9 Kasım

Yeni ayın belki de en çok dikkat çekecek yapımlarından birisi olan Football Manager 2022, tanıtımı tarihi itibariyle Xbox Game Pass’te de yer alacak. Üstelik Xbox sahipleri için özel sürüm de mevcut.

Forza Horizon 5 (Bulut, Konsol ve PC) – 9 Kasım

Tüm platformlarda desteklenecek yeni oyun Forza Horizon 5, eğlenceli sürüş modlarıyla birlikte yepyeni bir keyif sunuyor. Meksika’da geçecek yeni hikaye ülkenin doğal güzelliklerini de oyunculara tanıtacak. Oyunun çıkış tarihi ise 9 Kasım.

Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition (Konsol) – 11 Kasım

Rockstar Games tarafından duyurusu yapılan yeni oyun Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition, 11 Kasım’da piyasaya sunulacak. Tanıtımın üzerinden kısa bir süre geçmiş olması ve hemen piyasaya sunulması oyun için beklentileri de arttırdı.

One Step from Eden (Konsol ve PC) – 11 Kasım

One Step from Eden, korku türünü sevenlere hitap ediyor. 11 Kasım itibariyle korku oyunu oynamak isteyenlerin yeni oyunu olacak One Step from Eden, üstelik 1 saat gibi kısa sürede bitirilebilecek durumda.

Xbox Game Pass’ten Kasım ayında hangi oyunlar ayrılıyor?

Microsoft’un açıklamasında bazı oyunların da sistemden ayrılacağı açıklandı. Desteklenmeyecek oyunlar ise şöyle;

  • Final Fantasy VIII HD (Konsol ve PC)
  • Planet Coaster (Bulut ve Konsol)
  • Star Renegades (Bulut, Konsol ve PC)
  • Streets of Rogue (Bulut, Konsol ve PC)
  • The Gardens Between (Bulut, Konsol ve PC)
  • River City Girls (Bulut, Konsol ve PC)

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir